Kolega a sex?

Príspevok v téme: Kolega a sex?
miminôčka

Ludia, čo mám robiť? Mám strašnú chuť sa milovať s kolegom, je krásny, príťažlivý, slobodný... a ja vydatá. Viem, že nie je to telesná vada, ale neviem prečo, veď doma je všetko v pohode. Môj manžel je starostlivý,dobrý tatino, pozorný, chápavý (dokonca aj sex je fajn), neviem prečo mi hrabe, úplne mi z toho šibe, že sa tým zaoberám. Velmi ma priťahuje, ale bojím sa, že ak to spravím, tak si to budem vyčítať, prosím poraďte mi čo mám robiť. Veď po tridsiatke by som mohla mať aj rozum, že????

Marko600

Kolegovia kolegyne su si viac nez manzel manzelka.skolenia hotely teambuildingi,firemne akcie vecierky bez partnerov len pre zamestnancov. Co sa divite ked sa to stane pravidelnejsie ako doma?

Slobodna

Máš všetko a tak nevieš čo od dobroty, preto vyhľadávaš riziko, adrenalín. Jednoducho sa nudíš. Len zváž tie katastrofálne následky. Páči sa mi však jedna vec - ako takéto ženy dopadajú - a to tak, že stratia všetko, čo si nedokázali vážiť a hlúpo riskovali kvôli pár chvíľkam rozkoše.

Marko600

Kludne si uzivaj s kolegom, co ti tu vykecavaju su taraniny. Vernost neexistuje,nikdy nebola a nebude. To ze zijes s jednym neznamena ze sa nesmies nechat vymilovat inemu. Krasna priroda a netrap sa preto!!! Zi svoj zivot !!!

mia17

Maminôčka keď vám to doma klape, tak si to nepokaz. Mať dobrého a slušného muža je ako malý zázrak. Skoro všetky moje kamošky na tích svojich nadávajú. Ja sama ešte vydatá nie som a dala by som neviem čo za poriadneho partnera.

miminôčka

Všetkým ďakujem za názory, asi sa zahrabem poriadne do práce, a nebudem myslieť na "veci". Fakt som tak uvažovala, že doma mám to počom kopec báb túži, a ja sa zaoberám úplnými hlúposťami. Som 10 rokov vydatá, mali sme počas tých rokov nažívania hádam 2 menšie krízy. Dúfam, že ma to čoskoro prejde, že je to len výplod mojej fantázie. Srdečná vďaka

rencita

Pozri sa, viem kde je problem dlhodobe manzelstvo prinasa mnohe veci spojene aj s tvojim problemom .Myslim si ze nazor : nemysli na to lebo by si zradila toho naj - neviem akeho cloveka na svete je sice pravdivy ale tebe to nepomoze . to si vryvis aj sama sebe . skus sa sama seba skor opytat .: co ti neposkituje manzel ze myslis na kolegu a naopak co by ti poskitol manzel co ti kolega neposkitne v ziadnom pripade . Aky je tvoj manzel ?? akym manzelom je ?? co vsetko si na nom vazis a co si vazis na tvojom kolegovy ? myslis ze kolega by stebou mal taky isty vztah aj po akte ?? ako by reagoval manzel v pripade ze by to prepuklo ? taketo a mnozstvo inych otazok ti mozno pomoze vyriesit tvoj problem . drzim palce

den

predstav si, ze manzela mas za chrbtom a vie citat aj tvoje myslienky....nezaoberaj sa tym, lebo ta to bude viac a viac lakat, zradila by si to najcennejsie co mas..ako sa pozries detom a manzelovi do oci?Nevyhladavaj jeho pritomnost a nebudte sami...budes to mat lahsie.