Dobry den, uz dost dlhu dobu ma bolieva ruka, trpne mi a v noci od bolesti nemozem spavat, mam 56 rokov. mozte mi poradit kam sa mam obratit. Dakujem
Bolesť ruky
ja ked citim v tele kdekolvek trpnutie v prvom rade si dam enzym so silnou fibriotickou ucinnostou(rozpustanie krvnych zrazenin). Ak mam totiz niekde zrazeninu, moze to viest k nenapravitelnym skodam. Tak sa poistim. Ak to neprejde po case, moze to byt zapal nervov, reumaticke bolesti.
To je ale menej kriticke a na adresovanie tych je plno casu a roznych hojivych prostriedkov(protizapalove,antimikrobialne, cistiace, regenerujuce)
a dokocna lava ruka ak to je moze to byt znamka ze moze nastat infarkt, ,nechem strasti ,ale urcite bezte za lekarom a nedajte sa odbit. .Mal by obvodak vas poslat za neurologom ako v provom rade a neurolog vas neurologicky premerat, ak to nebude neurologicke ,tak potom nastupuje zapcha ciev,v ruke ,a tiez srdce . a ak nebude tato pricina, tak svaly reuma krcna chrbtica,,cize je toho vela a ,ma to vysetrit urcite sa nedaj odbyt.
skús sa pozrieť na túto stránku, myslím že tam to môže byť vysvetlené www.zzz.sk