prosim pomozte mi!!!potrebujem nutne vediet ,ci sa da otehotniet bez toho aby partner domna vystrekol!sulozili sme sice bez kondomu ale asi 10 sekund a hned vytiahol....moze sa z toho otehotniet ci k otehotneniu musi byt vstrek do zeny?...dakujem :(
prosim pomozte mi!!!
dakujem vam dievcata hadam to bude o.k uvidim v pondelok este raz diky pekne
no neviem..ako pisala liana, moze to byt vselico..ale ja keby som na zaciatku tehu zacala krvacat, tak som v momente naklusana na gynde, ani by som nikde nepytala o radu, co to moze byt..my to na sone nevidime, co to znamena..a ako ja zvyknem hovorit:radsej zbytocne spanikarit, ako si potom buchat hlavu o stenu...
Ja pomaly uz nepoznam ženu, ktorá by na začiatku nekrvácala. Min. 4 z 5tich. Znamená to od: nič sa nedeje, cez: menštruuješ aj keď si tehotná, alebo nie si tehotná, až po: začínajúci potrat. Takže si vyber :O) Až čas ukáže. A ešte niečo, ja keď som bola v 7mom týždni s podobným problémom na gynde, nechali si ma tam týždeň ležať. Ale nepotratila som. Držím palce.
Miška, dve mesiace ešte môžeš dostať. ak si čerstvo tehotná (do mesiaca) tak ešte to môžu byť posledné kramy. Vlastná skúsenosť
fiha.tak bud test ti ukazal pred 2 tyzdnami zle alebo je to zacinajuci potrat alebo este taka vec co som niektore baby vraveli aj tu na foru ze niektore mali napr.prve dva mesiace tehotenstva normalne menstruaciu a niektore aj dlhsie.v kazdom rpipade to nie je nic dobre.mala by si zajst na gyndu.drzim palceky :)
môže to byť všeličo, tak neváhaj a utekaj na gyn
ahojte potrebovala by som poradit mam24 rokov a uz 2rocneho syna.Pred styrmi dnami som si robila test a ukazalo sa ze som tehotna ale dnes rano som vstala a mala som na gatkach krvavy flak.prosim pomozte mi ak viete co to moze byt
este ze tak... :)inac by som ta zvozila asi :D ale uz davaj pozor ak nechcete krpca
velmi pekne ti dakujem :)....a nie nie mam 20 :D
kikusa len pokoj.dufam ze cislo za menom nenaznacuje kolko mas rokov:D
no s otehotnenim je to tak.otehotniet mozes ak sa do teba priamo urobi ale aj z takychtzv kvapociek lasky ktore obsahuju obcas spermie.ale to nebude tvoj pripad urcite.bol v tebe kratko.neboj sa.NABUDUCE ALE OCHRANU!