Zdurena predkozka a zacervenany zalud bolestive

Príspevok v téme: Zdurena predkozka a zacervenany zalud bolestive
feriancikxxl

zdravim
mam zacervenany zalud vyzera to jak nejaka vyrazka
tam na tej fialovej asti su cervene flaky aj male bodky na okrajoch
cele to je ale len zafarbene, teda to nie je vypukle
a predkozka je cela zapalena a aj troska napuchnuta ale len troska hlavne v miestach

kde su vidiet zily
cele je to ukrutne bolestive hlavne na dotyk a pri zvliekani predkozky to pali
cele to zacalo uz davnejsie ked som sa hned po sexe nesiel umyt ale nechal to az na

rano
objavila sa len ta mala cervena vyrazka a ta po niekolkych dnoch zmizla, samozrejme

som nezanedbaval hygienu a umyval sa minimalne raz denne
myslel som si ze to preslo a ze to bolo len podrazdene z neumyvania
potom som sa zas miloval s priatelkou a zas sa to opakovalo no tentoraz ma palil uz

hned po sexe. povedal som jej to a spolocne sme nasli na nete a forach nejake clanky

o zacervenani, ze je to cele len z velkeho trenia ci coho
ked som ho nechal na pokoji sa to potom ukludnilo
az dodnes ked sme mali vecer sex a do najblizsieho vecera som sa nesiel umyt aj to skrz velke bolesti
myslel som si ze to moze byt len podrazdene
ale ked som zvazil ze prednedavnom sme boli obaja chori a ja som jej spravil oral no a par dni na to dostala na ustach herpes
a teda som ho mohol nejak preniest tam dolu a nasledne na mna
inac aj ju dnes neuveritelne pali vagina

mam s tym ist k urologovi?
este nikdy som tam nebol
sa hambim, dokonca sa hambim aj sem pisat hoc je to tu anonymne
ked chcem ist k urologovi musim mat papier od obvodnej doktorky?

Haho

Mam rovnaký problém som mladý chalan teorericky ešte neplnoletý a začalo mi to akonáhle som užil prvu dávku antibiotík na zapálené hrdlo v nežiaducich účinkoch to bolo napísané a je to presne o tom polka predkožky je červená ako keby zapálená .... Je to bolestivé na dotik ináč to len svrbí .... Framykoinová mastička ukľudnujuce svrbenie a bolesť(aspoň v mojom prípade).

Tempo

Dobry večer mam zacervenany žalud a take cervene flaky nanom a predkozka mi drochu napuchla a svrbi to niekedy mal som sex a neposiel som sa okupať co mam robit ? Zizne to alebo to uz tak budze navzdy ? A ked stahujem predkozku dole tak to ide trochu tažko a boli to prosim pomôžte mi

Mimi99

Zdravim ja mam podobny problem , stalo sa mi to 4krat pri 4tej zene kazdy krat som si to viliecil tym canestenom , len teraz posledny krat budem musiet ist k doktorovi lebo mi ten canesten vobec nepomaha , teda pomoze ale len na chvilu a tie priznaky sa mi vratia je to kvasinkova infekcia co popisujete je to uplne bezna normalna vec zena to dostane ani nevie ako a mozno o tom ani sama nevie a kto ma citlivejsi zalud ako ja bude mat stym problem asi naveky, mozno by pomohlo keby nemame predkozku teda zeby sme si ju dali nejako ,,odstanit\"

xander

môj problém je ten že z vnútra mám začervenanú predkožku ale asi iba na polovici a svrbí ma to a občas to je bolestivé a mám taký pocit že to mokvá. Deje sa mi to len tretí den . mohol by mi prsím niektoporadiť že čo by to mohlo byť ? Dakujem

Patrik153836

Feriancik, to co popisujes je na 99 percent kvapavka, ak to mas dlhsie moze sa stat chronickou a mastickami typu Canesten ci Fungicidin sa toho urcite nezbavis. Urgentne ti doporucujem navstivit lekara.

penisnacele

s frajerkou sme mali tento problem uz vela krat, doteraz to mala iba ona, ale teraz som to dostal aj ja. treba v lekarni kupit nejake lieky ( opytate sa a oni vam povedia co presne ) ked ich budem mat mozem napisat jak sa volaju.

majko70

Ahojte vedel by mi niekto poradiť ,chcel by som nosiť slipy , keď si ich oblečiem tak predkožka mi napuchne a strašne to štípe neviem či sa mi penis sparí v slipoch alebo čo no neviem .Ale keď si dam trenky tak v pohodičke nemám žiadne problémi . Ďakujem.

feriancikxxl

a inac doktorka mi ani teraz jaksi neche vypisat papier na urologiu, ale ide mi robit odber krvi tak jej mam povedat vsetko co sa dialo a ako sa to dialo?
aj napriek tomu ze sa neuveritelne hambim.
analyzoval som inac preco sa hambim a prisiel som na to ze si nechcem pripustit ze mam pohlavnu chorobu (hoci nie vaznu ako syfilis ci kavapavku) a ze je to pre mna ponizenim priznat si to, totizto viem ze od priatelky to nemozem mat a tiez ani od nejakej inej bo zatial som prcal jedine s priatelkou tak preto je to asi ponizujuce pre mna a za to sa hambim o tom hovorit, ale ako tu uz bolo povedane ze "hanbit sa netreba, neukazes im nic co by este nevideli, ale ak to nebudes liecit tak z toho moze byt dost veky problem."
to tiez chapem tak asi skusim povedat doktorke ze co je presne vo veci
ale moze mi niekto prosim povedat ze co by to asi tak mohlo byt a ake by mohli byt tie nasledky v podobe "velkeho problemu?"
dakujem