Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

moj zivot nema buducnost...

Príspevok v téme: moj zivot nema buducnost...
janka003

ahojte..v zivote mi nikdy viac nezalezalo na nicom bviac ako na mojom vzdelani praci a mozno aj kariere-kedze mam blbe detstvo blbych rodicov, nemam kamaratov/tky proste nic...
lenze teraz doslo na lamanie chleba...potrebujem si vybrat vysoku skolu lenze pre mna vhodne povolanie neexistuje:
1. straasne som tuzila ist na letectvo za pilotku-nevezmu ma pretoze nedostanem potvrdenie od lekara pre problemy so zrakom
2. nemozem mat velmi sedave zamestanie v buducnosti pretoze pred 5rokmi som mala zlomene 2stavce na chrbtici a mam ich zle zrastene a pri dlhsom sedeni ma boli cela chrbtica:(
3.nemozem mat zamestanie kde sa vela chodi, stoji pre problemami s oboma kolenami
proste neviem absolutne vymysliet normalne vhodne povolanie pre seba neporadite mi??
prosim
vopred dakujem Janka:)

hmmmmm

zvlastne, zvatsa si decka vyberaju VS podla toho, co ich bavi, co im ide najlepsie...ja by som na tvojom mieste aj podla toho vyberala a aj podal toho, ci ta to uzivi, sice my, zeny mame tu vyhodu, ze sa mozeme trosku spoliehat na to, ze zbalime chlapa milionara a bude nas zivit :D