mam velky problem!...uz je mesiac od mojho 1sexualneho zazitku,teda ani nie ze sexualny.ide o to ze sme sa s partnerom maznali a bez kondomu vosiel do mna asi na minutku.....mala som pred menzesom,asi 2-3dni,ktory mi meskal a potyzdni prisiel ale veelmi slaby!...trval sice 6dni ale bol slabší ako inokedy......mam strach ze som z toho mohla otehotniet aj ked sa neurobil....test som si nerobila.......je tam pravdepodobnost otehotnenia???....prosiiim o radu
prosim surne o pomoc....:(
AHOJ APRIL.u chlapcov je to normalne.ked sa kupeš tak si tu predkožku poriadne stiahni a vyumyvaj si to.je to taky maz a pri zlej hygiene sa ti može ta predkožka zarast,alebo sa ti može zapalit žalud.takže hygiena.aj viackrat denne.pomože ti to.
z 3jky na 15ku to je pohodka....to ti dost podrastie-uplne staci:)
a ta kvapocka pred ejakulaciou sa vylucuje tesne pred vrcholom?????alebo niekedy na zaciatku ked sa vzrusí????....
lak z toho si vážne nerob hlavu...15cm je dosť...aspoň mne to úplne stačí
mam maleho penisa a hambim sa mat s niekym sex co mama robit alebo aky liek si mam kupit aby mi podrastol ,ak je postaveny tak ma 15cm a ak je volny tak ma 3cm prosim porate mi co mam robit
myslim, ze sanca je mala, najma vzhladom na to, ze si menzes dostala, aj ked slaby. riziko tam je vzdy, o tej slavnej kvapocke pred ejakulaciou sa uz popisali romany. osobne by som si na tvojom mieste tazku hlavu nerobila, ale nabuduce troxu viac rozumu!!!