Zdravim... Zajtra berem poslednu tabletku z jednej antikoncepcie. Ale prechadzam na druhy typ antik. Kedy si mam dat prvu tabletku z novej antikoncepcie? Prosim poradte...
Z JEDNEJ ANTIKO. NA DRUHU. Ako na to?
ja som vsade videla napisane tak, ze k prechadzas z jednej hak na druhu tak by sa mala zacat brat bezprostredne po tom co doberies staru, cize vlastne beries dve balenia po sebe
ano, ale to sa bere iba pri uplne prvej hak ktoru beries, cize ak ty teraz prehcaduas na druhu, tak normalne nadvezujes na tu predtym....cize tyzdenna pauza a potom normalne zober prvu tabletku z novej hak, ako keby si brala tu staru.... no mozno som to skomolila, ale snad si to pochopila...
Hej hej... Ale lekarka mi povedala ze v prvy den menz. mam zacat brat...
aj v mojej je to pisane, sak teraz cez ten tyzden ked ju brat nebudes budes mat menzes nie?
No lebo mne doktorka povedala ze mam zacat brat v prvy den menzesu...a v navode je napisane ze mam dalsie balenie brat bez prestavky...tak neviem podla coho sa mam riadit...
no v ten den ako keby si brala staru, cize ked zajtra beries poslednu tak dalsiu si das , teda tu novu 17.10.