Urológia - vyšetrenie

wiliams

MAM NA PRAVOM VARLATE HRCKU TAKU MALU GULKU MOZE TO BYT RAKOVINA SEMENIKOU.MAL BY SOM IST KU UROLOGOVI PORADTE PROSIM!

tmma

To ste akože pri takej nezáväznej debate došli k názoru, že musíš ísť na operáciu? Na čom šlapeš, chlape ?

Luking01

Vôbec sa nebojte a ani nehanbite toho vyšetrenia mna napr. nič netrapilo na niečo som sa išiel spytať a došli sme k zaveru že musim isť okamžite na operáciu :(( kua tak sa toho bojim moj život sa teraz uplne ako keby zastavil..

1BEN1

xxn ak mas nejake obavy tak kludne na to vysetrenie chod. Caka ta prehliadka komplet prirodzenia, to je vcelku v pohode, ale co je dost neprijemne je vysetrenie prostaty, to treba na rovinu povedat. No bez toho sa nedozvies, ci ju mas v poriadku a inac toto vysetrenie nerobia iba starsim chlapom, ale vsetkym chlapom, ked maju podozrenie, na nejaky problem s prostatou.

usiko

haris, cysta 80x60 cm? to co mas, druhy trup?si sa nezmylil? 80x60mm? ale potom nechapem, kde by sa v takej malej cyste naslo 8dcl tekutiny.......

ibor13

Dobry den! Chcel by som sa opytat, ci je potrebne nejake doporucenie ku urologovi od mojho vseobecneho lekara alebo sa mam ist hned objednat ku urologovi? Este som u urologa nebol a neviem, ako to chodi. Mohli by ste mi poradit? Dakujem.