Ahojte. Chcem sa opýtať ako prebiehe vyšetrenie - preventívna prehliadka na urológii.Dlhšie sa na to chystám, a neviem sa odhodlať.Chcem si byť istý že som ok. Je to bolestivé?Prípadne viete poradiť nejakého fakt dobrého lekára, lekárku? Ďakujem.
Urológia - vyšetrenie
to vysetrenie prostaty .. brr .. je to neprijemnejsie ako vyter z konecnika?
To ste akože pri takej nezáväznej debate došli k názoru, že musíš ísť na operáciu? Na čom šlapeš, chlape ?
Vôbec sa nebojte a ani nehanbite toho vyšetrenia mna napr. nič netrapilo na niečo som sa išiel spytať a došli sme k zaveru že musim isť okamžite na operáciu :(( kua tak sa toho bojim moj život sa teraz uplne ako keby zastavil..
ups myslel som ze konecnika sory ... prostata sa myslim vysetruje takou akoby trubickou sa vyberie vyter alebo co
strc si na 10 sekund prst do zadku a odpovies si sam :D
co citit pri vysetrovani prostaty? ako to je pocit? ako dlho to trva?
xxn ak mas nejake obavy tak kludne na to vysetrenie chod. Caka ta prehliadka komplet prirodzenia, to je vcelku v pohode, ale co je dost neprijemne je vysetrenie prostaty, to treba na rovinu povedat. No bez toho sa nedozvies, ci ju mas v poriadku a inac toto vysetrenie nerobia iba starsim chlapom, ale vsetkym chlapom, ked maju podozrenie, na nejaky problem s prostatou.
haris, cysta 80x60 cm? to co mas, druhy trup?si sa nezmylil? 80x60mm? ale potom nechapem, kde by sa v takej malej cyste naslo 8dcl tekutiny.......