nieco sa mi stalo s nohou...uz asi 2 tyzdne pobolieva, vacsinou je to bolestive na tlak, ked poriadne stupnem...boli ma povyse prstov na nohach...nepamatam si ze by som si ju nejak xtra buchla ani nic....a teraz napuchla .. nie velmi ale vidno to...
ja som dostala strach co to moze byt, strasne sa bojim ze mam chlamydie (tete sa neico podobne stalo ale so zapastim), zapal nejakej zily, slachy, nador blablabla (moje predstavy treba brat s rezervou...ale uz teraz vidim ako vo mne kvoli zapalu nohy koluje "zapalena" krv viem ze je to asi kravina....ale nemozem si pomoct...neviete mi poradit co to moze byt? k lekarovi pojdem v pondelok, ale dovtedy sa zblaznim..aj tak sa bojim ze mi z toho nic konkretne povedat nebude vediet...
mam hypochondricky zachvat
:D :D :D
ten vtip je super:D:D:D
:-) fajn, nevadi ked sa obcas stane, hlavne ze to riesis, prajem vsetko dobre
ked hovorime o tom hypochondrovi, napada ma jeden vtip, ze co ma hypochonder napisane na nahrobnom kameni:
"No, nehovoril som to?"
dufam ze sa nenahnevas, ja sa na tom vzdy dobre zasmejem, a jasne ze aj ja mam obcas neopodstatnene obavy, to asi kazdy
=)
uz nastastie nie....ze by som bola doslova hypochonder to nie:D ale mavam uzkostne stavy a popritom sa vlastne pridruzia aj "hypochondricke zachvaty" alebo strasny strach zo smrti...ale odkedy chodim na terapiu a beriem lieky tak je toho o dost menej (ale tak stane sa vid hore:D:D)
Joni, dakujem, trochu ma to upokojilo, nie horucky nemam...=) takze to asi bude v pohode...
fuli nestresuj :-) kvoli opuchu hned po par dnoch este nikomu nohu neamputovali, a ked este pises ze to nie je opuchnute moc... a ak mas v tele zapal - je jedno kde - tak sa v krvi zobrazi a dostanes na to lieky alebo mast na tu nohu, sak sa neboj, moze to byt uplna banlita :-) ak by to bol prilis silny zapal tak by si uz mala pravdepodobne horucky a to asi nemas, aspom o nich nepises
ale co ked mi nahodou budu musiet kvoli niecomu amputovat nohu?
a ked je niekde v zile zapal, aka je z toho krv v celom tele? prejavi sa to?
juj...
=(
:-)
Dakujem=)
môže to byť aj presilené zo športu,rýchlej chôdze...Požiadaj dr. aby ti odobrala krv na zápalové parametre.Natri si to nejakým mentolom a snaž sa nohu držať v klude.