Zacala som chodit do fitka s tym, ze chcem schudnut cca 3 kg, vyformovat a spevnit postavu. nemam nadvahu ani nic, len sa cem dostat na povodnu vahu. nechcem v ziadnom pripade nabrat svaly, ale spalit nadbytocny tuk a to aj s pomocou spalovacov tuku (tabletky)podari sa mi to? ako cvicit vo fitku aby som nebola ako kulturistka ? dakujem
FITKO na chudnutie ?!?
ak nemas vela muzskych hormonov, tak sa k velkym svalom dopracujes velmi tazko
pre tvoje ucely bude vhodnejsi iny sport, skor nieco aerobne, takze kardio stroje
a cvicenie so zatazou len ako doplnok
tttt precitala si si co si napisala?? co tak trosku porozmyslat kym zacnes tukat do klavesnice?
baby vy ste blbe,svaly by mala len vtedy ak by si kupila alebo brala niejake doplnky stravy a tabletky a koktejly a ja este neviem co a vela cvicila,ale ked bude len cvicit tak nebude mat take svaly ako kulturistka,ale prirodzene,verte moj kamos je osobny trener....
99% ludi vo fitku cvici zle...ak niekomu nevadi ze sa este viac do.ebe s cudzou pomocou...
ja kamosky ani kamosov neodporucam, kazdy jeden clovek je individualista a tympadom kazdy potrebuje nieco ine...chce to niekoho fundovaneho
toto je fajn, preco si kazda myslite ze pozriete na jednorucky a budete ako grozajova ci havlik???