stitna zlaza?

Príspevok v téme: stitna zlaza?
blabla

Zdravim.som muz, mam 19 rokov a neviem ci si to len nahovaram, alebo mam nejaky problem so stitnou zlazou..uz dlhsi cas pocitujem, ze mam akoby nieco v krku a pod hrtanom si aj hmatam taky hrbolcek, co neviem ci tam predtym bol..od tohto casu, co su asi 2 mesiace byvam aj casto unaveny, byva mi zima, inak som byval v podstate otuzily..zistili mi aj respiracnu arytmiu a sinusovu bradykardiu, mam pocit akoby som bol v inom svete..na psychiatri mi diagn. uzkostnu poruchu, nasadili Xanax ale problemy stale pretrvavaju..dokonca sa mi stale aj tahsie dycha..myslite, ze to moze mat nieco spolocne so SZ ? mam navstivit endokrinologa? vdaka za rady..

wero

po operácii štítnej sa chodí na kontroly k svojmu endokrinológovi, veľmi dobrý sú v lubochni tam je národný endokrin.ústav len trvá kým sa tam človek dostane

stitna

Urob si test Barnesovej bazálnej teploty. Ráno hneď po zobudení si pod jazyk daj na 10 min. teplomer a ak je teplota iná ako 36,5 C je potrebné vyšetrenie štítnej žlazy + endokrinológ. Ten hrbolček pod hrtanom je štítna žlaza :-)