obraciam sa na vas s problemom, ktory sa ma ako kliest drzi uz druhy tyzden...
kazdy vecer zaspavam uplne bez problemov a spavam zhruba 7 hodin, vecer ma uz chyta mikrospanok, takze so zaspavanim urcite problem nemam, moj problem je inde...
ide o to, ze uz zhruba ten druhy tyzden mam v kuse kazdu noc sny (ani si ich poriadne nepamatam, ved vas nejdem ani ziadat o vyklad), nie su ani rovnake ani sa mi nejak nevryvaju do pamate, takze su pre mna v podstate bezvyznamne, lenze problem je v tom, ze rano sa zobudim a som tak isto znicena ako ked som si vecer lahla do postele, mikrospanok uz mavam aj rano dlhu dobu, kym sa nejakym stylom nezabehnem, ale stale som znicena... v podstate ako yb ma tie sny okradali o spanok... co mam robit aby som to zlepsila, vie mi vobec niekto poradit? teda ja tak trocha tusim v com je problem, ale najprv si chcem vypocut nazor niekoho skusenejsieho, pretoze ten "problem" neodstranim a ani odstanit nechcem...
vopred dakujem, ze ste sa vobec unuvali toto citat
potrebujem odbornika, nie vestca.... spanok - sny
no asi mas nejaky stres, nieco co ta trapi a neda ti spat, ale tak asi vies o tom...nezhody s ludmi? stres v praci?
no tomu nerozumiem, ty tusis kde je problem a aj vies ze ho nechces odstranit?? mozes to vysvetlit?