ahojte baby s ktorymi lakmi mate najlepsie skusenosti???...ja potrebujem taky co dobre drzi...na trhu je velky vyber lakov taft nivea loreal wellaflex atd...tak poradte s ktorym mate naj skusenosti a ku ktoremu sa vzdy rada vratite???
lakyy na vlasy...ktory je ten spravny???
jjaarruusskkaa... tak tužidlo ani na korienky nemá ísť a rozhodne si ho nedávaj vEľa, lebo potom budeš mať naozaj mastné vlasy, ale ak si dáš primerane, tka by nemal bYť problém.
No a používam aj v lete, ale častejšie v zime, lebo raz som v eve čítala článok, v kt. sa písalo o tom ako sa staraŤ o vlasy v priebehu jednotlivých roč. období a uviedli tam, že na zimu sa hodí práve veľmi tužidlo, ale prečo presne už nepamätám, ale zrejme niečo v tom zmysle, že zafixuje vlasy a viac drží ich tvar v zlom počasí či vetre, tiež vlasy vyživí a dodá im lesk. No ak tužidlo nepoužijem, tak potom volím bezoplachovú kúru.
a preco prave v zime??? no ja nwm tuzidlo som na hlave este nemala lebo sa bojim ze budem mat mastne korienky
jjaarruusskkaa... v pohode, veď tužidlo nemusíš používať, stačí iba lak, ja som len písala, že aj tužidlo bolo dobré, len terza mám na kučeravé vlasy od l´oréal, ja tužidlo používam najčastejšie v zime.
no skusim ale ja tuzidla nepouzivam iba laky takze ho vyskusam=)
jjaarruusskkaa... nie je zač, tak vyskúšaj a ptom daj vedieť :)
dakujem za radu sonka...urcite vyskusam!!!
jjaarruusskkaa... ja mám skúsennosti s got2b červeným, kt. je určený najmä na objem vlasov, mala som aj tužidlo, aj lak a bola som spokojná. Vlasy sa mi nelepili, zanechávali pekný žiarivý lesk, krásne voňali, pôsobili prirodzene, navyše v eve som čítala, že ten lak je vhodné používať na vlasy aj ako konečná úprava po žehlení. Čo sa týka toho prípravku na ochranu vlasov pred žehlením got2b, tak vEľa dievčat tu na fóre už písalo, že nie je vôbec dobrý. Ja som ho neskúšala, ale celkovo si myslím, že ak už prípravok na žehlenie, tak radšej investovať do nejakňeho od kaderníka, ja som investovala a vyplatilo sa, viĎ tému ,,žehlenie vlasov a vhodné kozmetické prípravky´´.
no ktory got2b??? ten cerveny alebo pre lesk???....mate s nimi skusenosti??? drzia??? a co pripravok na zehlenie od got2b??? chrani vlasy???
madman/ zhodli sme sa:)
len.u.lk.a... tak taft som neskúšala, ale v eve som čítala, že na uhladenie vlasom po žehlení je dobrý got2be.