lakyy na vlasy...ktory je ten spravny???

sonka

jjaarruusskkaa... tak sú aj laky a tužidlá na kučeravé a vlnité vlasy, od welly myslím, tak môžeš skúsiť alebo aj taft, to je jedno už myslím, veď poskúšaj a sama uvidíš, čo je pre teba najlepšie.

jjaarruusskkaa

no tak moj typ vlasov je zaujimavy...mam vlasy take noo neda sa to nazvat kucermi je to taky bordel aj rovne a najviac vlnite mam v predu ...a vlasy take ze konceky suche a korienky zvacsa mastnejsie...no tak to su moje vlasky

sonka

jjaarruusskkaa... no a čo sa tužidla týka, tak ak už máš lak od taft, tak kľudne si kúp aj taft tužidlo, ak zoženieš, proste tužidlo si splikuješ na vlhké vlasy po umytí a lak potom na konečnú úpravu, keď pôjdeš napr. von. A vravím, možeš kľudne aj tužid. od taft, ale vyber si také, kt. je určenňé na tvoj typ vlasov. Napr. ja mám kučeravé vlasy, tka som si vybrala aj tužidlo na zvýraznenie kučier od l´oréal a som spokojná. No neviem aký pyt vlasov máš ty, tak ťažko mi je ti odporúčiť nejaký presne konkrétny.

sonka

jjaarruusskkaa ...ale nie, vôbec nevyzeráš ako blbá, čo si :D. Proste si to ešte nemala, tak o tom veľa nevieš, tak ale ak máš možnosť, tak sa len pýataj.

Sorač, ja som sa pomýlila, to malo byť adresované tebe a nie, že si to ty písala :D

sonka

velvet... tak ja vosk nivea diamond gloss používam denne a som s ním spokojnejšia ako s ktorýmkoľvek lakom či dokonca gélom. Tiež som mala aj vosk od l´oréal, taký maličký s leskom a tiež bol super, len som ho nemohla potom už zohnať, tak som si kúpila od mivei a ako vravím, ja som s ním spokojná. Ale tiež ssom mala zo začiatku mastné vlasy, keď som si ho dala príliš veľa, to sa ani neodporúča, lebo vosk dosť zaťažuje vlasy vo veľkom množstve a potom sp)lasnú.

jjaarruusskkaa

ale nie, vôbec nevyzeráš ako blbá, čo si :D. Proste si to ešte nemala, tak o tom veľa nevieš, tak ale ak máš možnosť, tak sa len pýataj.

diva

ahojte baby.Ja som tiež vyskusala množstvo lakov,no neznasala som ten pocit mastnych vlasov.Lenže mam dlhsie vlasy a ten lak treba aby mi učes držal.Tak teraz mam ten Taft zeleny 4- je fakt perfektny vlasy držia perfektne a vobec sa mi nemastia.A ked potrebujem rozčesat ani neviem že nejaky lak na nich mam.Fakt odporucam ale myslim že tie laky od Taft su asi všetky dobre.Tužidlo nepouzivam lepi to vlasy.

jjaarruusskkaa

no lebo ja chcem zacat pouzivat tuzidlo a teraz mam ten lak cerveny tak nevem ci aj tuzidlo bude dobre....a ked nie taft tak ake? ktore tuzidlo je dobre?

petka18

nemyslim to tak ci mi uces vydrzi 3-4 dni len ci vlasy nebudu vyzerat po tom laku zlepene alebo mastne na ten 3 den