Kde ste dostali 1 menstruaciu

bambussa

ja som to tiez dostala v tabore. ale mala som len jedenast, strasne som sa hanbila. a este par rokov po tom, asi do 15-tich, co najtichsie som skladala noviny na zachode :), schovavala spinave gatky a ked som bola sama doma takj som ich prala.. no proste strasne som sa za to hanbila, a snazila som sa to skryvat

mirka 23

Ja som to dostala doma, úplne obyčajne. Už dlho som na to čakala. Dala som si tampón a bolo to v pohode. Mama sa to dozvedela až po troch mesiacoch, aj to až keď dávala prať moje nohavičky.

petulika

Mala som čerstvých 13 a išla som do tábora. Moja mama mi pribalila nejaké vložky,že pre istotu, keby som to náhodou dostala.. a aj dostala, na tábore. Cítila som sa tak čudne, ešte moc mladá.

bubina

ja si to presne pamatam,dostala som to na 2. sviatok vianocny pred tym ako som sla do kostola, hihi bolo to v siedmej triede na zakladnej,a inak bola som rada ze som to dostala,asi preto ze som sa tym chcela pochvalit kamoskam :))

majka_

LENULIATKO: no... mamka mala radost asi preto, ze menstruacia je znak toho, ze budes moct mat deti... tak kto vie - mozno ju potesilo prave toto.

inak ja som menstruaciu dostala prvykrat doma vecer v posteli. bola som sama a zrazu som citila, ze zo mna "nieco" tecie. viem, ze som reagovala trocha komicky. zlakla som sa - tak ked som videla krvave nohavicky, zlakla som sa, ze co je to so mnou a dala som ich okamzite do pracky. a samozrejme tak dopadli aj druhe. ked som v tom soku pochopila, co sa stalo, tak som si tusim zobrala vlozku od sestry ci co. mala som 15 rokov, takze to bolo trosku komicke :o)

lenuliatko

ja som to dostala rano pred odchodom do divadla s triedou.bola som piatacka alebo siestacka cize 11 rokou asi.skoro dost.ale bolo to nepravidelne potom.revala som ako najata.mama ma upokojovala a ja som len plakala a plakala.dala mi vlozku vsetko yvsvetlila a sla som do divadla bol to blby pocit.a vecer mi kupila cele vedierko zmrzliny a oslavovali sme.aj ked som nechapala preco.preco ma ztoho taku radost :D

jajka001

ja si to uz ani nepamatam, tusim doma. ale dostala som az v 15, ostatne baby to uz davno mali, pamatam si ze som nosila preventivne vlozku v taške ako aj ostatne baby a niektori vtipni chalani ich radi vytahovali a pohadzovali po triede.

bajka:-)

lepsie doma ako inde..ale myslim ze pre kazde dievca je to prvy krat mensi sok..aj ked to ocakavame aj taq je to sok:-P

neva

Je tomu už 31 rokov. Mala som 14r, bola sobota dopoludnia. Bola som sama doma naši boli na zabíjačke u tety. Ked som zistila, čo sa deje, utekala som si kupiť vložky do obchodu. No v tej dobe bol aj to podpultový tovar, takže vložky sa kupiť nedali. To som obehla asi všetky 4 obchody, čo sme mali v dedine. Neostalo mi iné, len prehladať mamine zásoby a z tých si zobrať.