Kde ste dostali 1 menstruaciu

lea128

Ja som mala 13 a tiez to bolo v skole :) ja som sa velmi hanbila to povedat mame ona to hned povedala otcovi a som myslela, ze sa prepadnem od hanby :D ach ako deti sa za taketo veci vedia hanbit...praveze mali byt nato pysne, ze uz su take velke :D

kv

v skole.
Haha ze priznaky :D priznaky som nikdy nemala ziadne. mna nikdy ani brucho nebolelo. akurat teraz ked uz som stara tak som urevana a mam dake vacsie prsia pred :D Teda ne vacsie ale ja spavam v podprsenke a dako ma tlaci pred M. ked lezim

hviezdicka55

Ano mozem byt naladova ale to je individualne :) neboj sa to ti nebude stekat po nohach ked to dostanes a nebudes mat vlozku :D
prve 2-3 dni je krvacanie silnejsie aj tie bolesti su vacsie..teda aspon ja mam.

OvečkaBéé

jahuodka12

Neboj sa, keď to dostaneš tak hneď to nebudeš mat take silne :) a koľko máš rokov, ak sa smiem spýtať?

jahuodka12

ja sa ťažká a lenivá cítim stále a dnes som od nervov zjedla polovicu nutely, lebo ma naši nechceli pustiť von....a citliva myslíš tam dole či náladovo? najviac sa bojím, že to dostanem dakde na plavárni, alebo keď budem mať krátku sukňu a bude to trapas. najradšej by som to dostala doma, bojím sa že budem niekde medzi spolužiakmi a strápnim sa...a býva to potom niektoré dni viac a silnejšie a iné menej? najradšej by som to nedostala vôbec ach jaj

hviezdicka55

no vravim priznaky su ine, moze byt bolest v podbrusku (to mame skoro vsetky) alebo spodneho chrbta, citlive plne prsia, mozes sa citit tazka a leniva, si citliva atd...

hviezdicka55

Vacsinou to poznas, ale u kazdej to je ine a kazda menstruacia je ina. Ovladat sa to neda :D ked lezis alebo dlhsie sedis a vstanes tak to tecie viac.

jahuodka12

ja som ešte nemala menštruáciu....viete poznať keď to má prísť skôr než to príde? a dá sa to aj ovládať ako cikanie alebo to zo mňa proste výjde hoci kedy a hoci kde?