uz sa niektorej stalo,ze vam ostalo tak zle,az ste odpadli?moja prva prehliadka bolo cosi strasne.vadilo mi,ked bolo cosi vo mne az tak hlboko kdesi pod prsiami pomaly.ostala som zelena a doktor so sestrickou mali so mnou robotu navyse.druha prehliadka bola lepsia,no ako sa mam zbavit toho pocitu,ked mi to tam vadi?
odpadnutie pri gynekolog.prehliadke
praveze naopak, pri tej prvej som mala hcut na sex,,,,, to skor pri tej druhej som ho uz neak nemusela..... aj ty chces predpisat antikoncepciu?
a ked si tu prvu brala tak dlhsie, nemala si ziadne problemy? myslim tym presnejsie znizenie libida
ta prva bola novynette a druha lindynette,ta co mi robila zle.... a teraz mi dal jeanine.... bolo mi uz aj jedno kolko budem platiit, len aby mi uz nic nebolo
joj,tak to ma mrzi.isto sa ti uz polepsi,neboj a uz budes zdrava.a ake si to mala antiky?napis mi nazov tej dobrej aj zlej:)
asi styri roky mi stale vyhcadzali zle vysledky z cytologie a tento rok kvoli vytokom... menil mi uz tretikrat antiku, tak dufam, ze naposledy... prvu som brala 3 roky, bola perfektna, len pootm prisiel ten vytok, dal mi druhu, ta bola strasna. tak som si u dala zmenit ....lebo problemy pretrvavali... a dal mi aj neake lieky, tak uz snad bude vsetko ok
a kvoli comu si tam tak casto?
to neviem, ci sa mas najest, ja musim ranajkovat, inak by mi bolo zle.... ale hlavne na to nemysli a poriadne sa uvolni... to je dolezite... nie je to nic strasne... a ako hovorim ja so tam skoro kazdy mesiac, tak uz mi to nic nerobi...
no mne sa zda,ze je to strasne hlboko az mi ostane z toho zle, zacnem sa potit a je mi na odpadnutie.mam sa pred tou prehliadkou najest dobre,alebo ist na lacno?
a co ti tam vlastne vadi? ved tie nastroje dava iba kusok do teba. neviem co by si robila, keby si musela chodit aspon 7krat rocne takako ja.....