caute. mam 15 rokov a denne sa odlicujem, niekedy pouzijem aj peeling alebo gommage. pouzivam make up ( miss sporty-so clear ) a puder.este nejaky ten lesk a spiralu.mam zopar vyrazok. nie je to prilis wela na taku mladu plet, ked pouzivam make up a nan potom este puder na zmatnenie? ake znacky pouzivate? pod make up nepouzivam ziadny krem ani nic,maximalne korektor.
Malovat sa ???
Do krému čči make - upu rada investujem aj viac, lebo viem, že potom sa mi to vráti a ak make - up, tak to už radšej nejaký naozaj kvalitnejší, kt. ti neupcháva póry a nevysušuje pokožku, ale práve naopak, kt. ti pokožku ochráni. Taktiež v lete ani make - up veľmi používať nemusíš, aby ak, tak si vyber nejaký s uv filtrom, ale v zime by nebolo na škodu, lebo do istej miery chráni pred mrazom.
Tak ja si r´ňano pleť dôkladne vyčistím, ošetrím krémom, pol hod. počkám a potom nanesiem make - up od maybelline new york wonder finish, prípadne affitone, potom brondzové goličky od avonu, špirálu od rimel a napokon lesk od l´oréal. Veľmi sa nelíčim, len sa snažím zvýrazniť svoje klady a zakryť malé nedostatky mojej pleti, viac si potrpím na tom, aby som pleť mala čistú a sviežu, lebo vzedy sa aj príjemne cítim.
luckaa,jedna dolezita vec, kvalitne moderne makeupy pokozku nezatazuju , ale naopak ju chrania pred vonkajsom prachom a inymi necistotami. miss sporty je celkom dobra kozmetika a ked budes starsia a mat aj viac peniazkov tak si urcite kupis aj ine. pod makeup patri aj denny krem, podla typu tvojej pleti a nalepsie s ochranym faktorom. a vecer sa pravdaze treba dobre odlicit a tonizovat pletovou vodou a pouzit lahky krem. v drogerkach mas obrovsku skalu vyberu pripravkov takze len si vybrat :-)
hlavne je sa vzdy odlicit,mam 16 a cim viac make-up som pouzivala tym viac vyrazok som mala...maybaline puuder je one u mna a maximalne korektor..
loeral infailible/true match - moje favoritky a plet sa mi nepokazila....
skus si davat make up podla moznosti len sem tam. Moja osobna skusenost je taka ze akne sa vzdy zhorsi pri pouzivani make upu.
ja si davam len cez zimu a len piatok ked idme na diskoteku. boli casy ked som si davala denne a nech som sa akokolvek odlicila vzdy som sa vyhodila viac