caute. mam 15 rokov a denne sa odlicujem, niekedy pouzijem aj peeling alebo gommage. pouzivam make up ( miss sporty-so clear ) a puder.este nejaky ten lesk a spiralu.mam zopar vyrazok. nie je to prilis wela na taku mladu plet, ked pouzivam make up a nan potom este puder na zmatnenie? ake znacky pouzivate? pod make up nepouzivam ziadny krem ani nic,maximalne korektor.
Malovat sa ???
snehovavlocka... ja si tiež myslím, že veľký rozdiel by medzi nimi nemal byť, tak ale vyskúšaj radšej ten zmatňujúci, aby si sa tak neleskla a ptoom daj vedieť.
ja ako zaryty vegetarian pouzivam len kozmetiku netestovanu na zvieratach a vacsinou teda aj v bio kvalite (Weledu a Laveru, dekorativku teraz od Alverde, odkedy je na trhu, nakolko je celkom za dobre ceny)a sice som vzdy mala peknu plet, ale teraz uz jej nemozem nic vycitat. predtym som ju sice mala bez vyrazok, ale suchu na niektorych miestach, a citlivu, teraz uz absolutne.
hold, ci loreal, nivea, cokolvek, okrem toho, ze vsetky tieto firmy robia neludske svinstva pri tesovani chemikalii a produktov, su plne prave tej chemie, ktoru musia tolko testovat ... a neverim tomu, ze akekolvek priemyselne vyrabane chemikalie su prospesne a z dlhodobeho hladiska pleti prospievaju...
no tak ja sa ligotat nechcem asi si kupim ten city matt...posla mna v nic nebude velky rozdiel iba v tom ze jeden sa ligoce a druhy zmatnuje
snehovavlocka... tak uv filter má aj wonder finish. No a bola som pozerať aký má mamka a má ten, čo ty myslíš, skinny touch, ale nie ten so sivým obalom, kt. je zmatňujúci, ale má s tým takým béžovým, on je rižiarujúci a pamätám si, že keď som ho už dávnejšie skúšala, tka som s ním bola spokojná, perfektne prekryl, vydržal dlho, až do večera, len to mi prekážalo, že má tie lesklé čiastočky, hl. na slnku som sa dosť trblietala, tak s tým som spokojná teda nebola,a ael zas to až tak veľmi nevadilo, tak v celku je aj ten dobrý.
a nie len zmatni ale aj prekrije nedokonalosti...taky puder potrebujem
ja si neviem vybrat dobry kompaktny puder prvy co som mala tak bol LEMAX lacna kozmetika ale ten puder bol uzasny teraz som si kupila miss sporty a je otrasny kupila som si asi zly odtien...sfarby ma to na oranzovo...ja do neho aj investujem len poradte nejaky dobry co zmatni...rozmyslela som aj nad tym s Oriflame Vision ale neviem ci je dobry....tak poradte=)pls
sonka...no ja si nwm vybrat ...chcem nejaky od Lirene ale City Matt zaruci matny vzhlad obsahuje E a C a zasa Shiny Touch ma UV filter ale ma tie leskle ciastocky...nemohla by si sa opytat mamky ze ktory mala jeden ma taky sivy obal a jeden taky hnedy...ale ja mam dilemu ...ze ktory bude lepsi
akinom007... no vidíš, fakt je skvelý, len zas nie každej pleti sadne´. Mala som už aj afitone od maybelline, bok fajn, ale wonder finish je lepší, omnoho.
sonka / ja mam presne ten momentalne-wonder finish a vysledok je rovnaky ako som spominala
snehovavlocka... ja mám wonder finish a je perfektný, dlho vydrží, stačí ho dať málo a vôbec nezanecáva spoty, navyše pleŤ aj pekne zjednotí, tak nalíčenie je rovnomerné, len ja zas nemám taký typ pleti ako si písala, že máš ty, tak teraz neviem no, ale mne vyhovuje... Taktiež aj make - upy od lirene sú dobré, mamka ho používa od lirenne, len teraz už neviem presne aký konkrétne.