"nestoja" mi....

Príspevok v téme: "nestoja" mi....
frigidna

chcem sa spytat.. videla som parkrat porno a tak viete :) noo a tam vsetkym babam robi strasne dobre ked im chalan hladi prsia, alebo ked si ich same hladia.. a hned im bradavky stvrdnu...
mne sa s nimi nerobi absolutne nic! ani ma to nejak nevzrusuje ked mi ich priatel hladi.. ked cez oblecenie, tak ma to vzrusi, ale ked uz sme vyzleceni, tak to proste nejde.. co je podla mna zvlastne..
neviem.. je to normalne?

Summer_

Mne sa nahodou paci ked mi priatel bozkava prsia, a este o to viac ked vidim ze sa to paci jemu. Ale bradavky mi tiez nestoja a to mam celkom velke prsia. No podla mna to netreba riesit, je to normalne, choroba to neni tak je vsetko ok:)

nela

no v pohode:))ale nie som spokojna .mohli by byt pevnejsie.nevyzeraju az tak dobre.a radsej nejake mensie a pevnejsie ako vacsie a mlandrave:))

básnik

PÍŠEŠ,ŽE PRSIA TVOJE NESTOJA,
HÁDAM SA NIEČOHO NEBOJA?
A ŽE NETVRDNÚ TI BRADAVKY
ASI SÚ DÁKE PADAVKY.
-
AK ICH CHYTÍ PRIATEĽ DO RUKY,
TAK NEPREŽÍVAJ TY MUKY,
KAŠLI NA TO, ŽE NESTOJA
VYTIAHNI INÉ ZBRANE DO BOJA.
-
JEDNY SÚ VEĽKÉ, DRUHÉ NIE,
NEMAJTE Z TOHO TRÁPENIE.
VŠETKY PRSIA INÉ SÚ,
RADOSŤ CHLAPOM PRINESÚ.

cezia

ups, sorry za prispevok Nela, som si zle precitala tvoj prispevok...este raz sorry. Ale naozaj bud rada ze mas dvojky, lebo to uz vyzera aj pekne a plus pri behu sa to moc netrasie :)

cezia

Nela, si ma rozosmiala na tvojom tvrdeni ze mas male prsia a hned za tym "no ja mam take dvojky". Osobne ja mam asi nulky kedze aj A kosik je velky :(
A mate pravdu velmi male prsia teda skor neprsia, zena neciti skoro nic pri ich stimulovani, mozno daco ale urcite sa to neda porovnat s normalne vyvinutym hrudnikom. Peace

nela

no ja mam take dvojky.cize tiez nic moc si myslim.ale neboj sa:)mal by co masirovat.a frajer moj to robi strasne rad a robil by to stale:)

saskia...

nela a ty ich máš akej veľkosti?
lebo ako som písala, tak ja ich mám malé, tak by nemal čo masírovať :)
ale s bradavkami sa ešte nehral, to je pravda.

nela

ani ja nemam rada ked mi ich bozkava.to mi nie je take prijemne.ale zboznujem ked mi cih masiruje a hra sa s bradavkami.

saskia..

ani mna nevzrusuje ked mi priatel hladí a bozkava prsia. mám ich malé. síce mám tvrdé bradavky ale inak nič necítim. ak mi ich bozkáva, tak po čase ma to prestane baviť, a sama mu hlavu posuniem hore aby sme sa radšej bozkávali.

frigidna

nie nie... ja sa len pytam ze ci nie je nieco v poriadku :) mam orgazmus.. :)
len som si to proste vsimla a este som nevidela zeby "nestali" :P.. ved nerozculuj sa hned :D