ahojte,
chcela by som cestovat do bratislavy so psikom...plati sa nieco?alebo je treba nahubok?mam americkeho kokerspaniela este steniatko 5 mesacne...a ako je to v ba s autobusmi?ake tam platia pravidla pri prevazani psikov?dakujem velmi pekne
Cestovanie vlakom a autobusom so psom
Z lubenika do jelsavy :DDD
Nemam ponatia, musis sa spytat priamo dopravcu, pretoze kazda bus spolocnost ma ine ceny...
nazor, pretoze su to priatelia a ludia radi chodia so svojimi priatelmi na vylety
a to ma byt vacsi pes diskriminovany? to je ako keby sme diskriminovali tucnych ludi, lebo zaberaju v autobuse viac miesta... ach jaj
a co keby ste cestovali bez psikov? viete ake to je neprijemne pre cestujucich? v takom autobuse ked polka su alergici a celu cestu pocujete len kychanie kazdeho z nich a tie niektore vacsie psy ked sedia este vedla vas v ulicke, to je o nervy.... take tie kabelkove nepoviem, ale naco niekto so sebou vlaci psy na vylety to nepochopim...
silver, podla mna je dobre mat nahubok, pokial ides autobusom, kde si listok kupujes u autobusara, pretoze ten ta nemusi so psom vziat
pokial si listok stikas v buse tak mozes dat psovi cez papulku voditko a tvarit sa ze nic, avsak u revizora ti to asi velmi neobstoji
takze za par korun si kup nejaky akoze nahubok, ten moj stal 15skk :D:D
neviete mi niekto poradit ze ked chcem cestovat s malym psikom v autobuse ci musi mat nahubok ci mu staci len voditko alebo take daco pls. =)
diky dedy..uz som ti napisala:-)
wowo, preco hovoris na soferov imbecili v zatarase? ja si myslim, ze maju strasne tazke povolanie, na jednej strane stale nespokojni pasazieri a na druhej arogantni ostatni vodici. samozrejme ze su soferi MHD ohradeni, staci sa mnohokrat pozriet na uroven a tiez aj hygienu spolucestujucich