Mám 13.Som vyspelejšia na svoj vek.Viem to sama i ľudiaokolo mňa.Je to celkom fajn,ale na jeden problém.
Mám podozrenie že mám bulímiu.Pred rokom sa to začalo.Držala som takú diétu...Jedla som 3krát denne.Aj som schudla.Držala som sa do Vianoc.Cez Vianoce to všetko začalo:nbestále prežieranie.týždeň som jedla poriadne,zdravo ,pravidelne.A ďalšie dva dni som do seba ládovala aj bez prestania.Do prasknutia.Takto to trvalo pol roka...A ´vlastne dodnes.Dnes je tro oveľa horšie.Mám depresie,mindráky,som zúfalaá.Nie z toho ako vyzeráma,el z toho,čo robím,že nejem pravidelne ,zdravo...Nedokážem to.
Moja sestra zažívala niečo podobné.A ja tieť,akurát že v trinástich rokoch.
Čo sa to somnou deje?
Ahojte mam bulimiu.Chcem sa vas opytat ci z toho mozem dostat aj cukrovku.Napriklad ked pol dna nic nezjem,potom sa niecoho napcham a vyvraciam to,tak ma trase,vidim dvojmo a chce sa mi zase vracat...Ale ked si dam nieco male sladke tak to prejde,mali cukrik alebo pod....
Ani ja nejem pravidelne a zdravo. To nie je bulimia. Ty nepises, ci to jedlo vyzvracias. Ak ano, tak je to bulimia. Ak nie, tak je to len nezdrave stravovanie.
a ako dlho? xces sa z toho dostat?
mam 20 rokov a lietam v poriadnom prusere zvanom bulimia
Tvoj problem trva uz dlho, neuvazovala si o tom, ze sa poradis s psychologom? Moze Ti byt dobrym sprievodcom na ceste ku zvladnutiu Tvojho iste taziveho problemu.
To poznam, ja som najprv jedla z nudy, potom zo stresu, potom len tak a potom len preto, aby som sa mohla lutovat, ako som na tom strasne a ze sa toho nikdy nezbavim. Neviem preco to my baby robime, nicime samy seba... Presne ako napisala alty, dokazes to, ver si a vzdy ked sa chces najest, porozmyslaj, ci od hladu alebo len tak. Ked len tak, chod radsej robit nieco ine, nieco co ta bavi a nie je pri tom jedlo. Dokazes to!!!!!!