Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co robit ked skulim na jedno oko? ako sa toho zbavit? pls

Maser9

očný lekár áno, bud máš oko poškodené natrvalo alebo čiastočne- bud sa ti to zlepší alebo ostaneš slabšie vidieť na jedno, ale je to úplne normálne

Skalli

co mam robit?ked som sa narodila mala som na bok hlavicku,pretoze v mamininom brusku som sa velmi nehybala...nastastie to sa napravilo no lenze kvoli tomu som velmi skuli na obidve oci..ako 4 rocna ma operovali na jedno oko nastastie na to uz teraz neskuli..neskor ako 7 rocna ma zase perovali dalsie ocko..no lenze uz som bola starsia a to sa uz nepodarilo..stale skulim :( na zakladnej sa mi nesmiali..no teraz ako som na strednej sa mi za to dost cassto vysmievaju a davaju mi vselijake prezivky..velmi sa za to hanbim..hanbim sa ludom pozriet do oci a tak..v poslednom case ma to strasne trapi..neviem co mam robit ....ked si len predstavim ze cely svoj zivot budem skulit...pomoc

jablonkaa

ak mas spravnu korekciu ocnej chyby a aj tak oko zabieha, jedine riesenie je operacia strabizmu. je plne hradena zo zdravotneho poistenia a robi sa v kazdom veku. najvacsia uspesnost je vsak u deti.