MOJ PRIATEL,NAPR.KED IDEME SPAT,CHYTA SA STALE ZA PENIS,JA NEVIEM CI SI HO NATAHUJE,PROSTE RUKU MA FURT V GATIACH,ON NEONANUJE,LEN SI HO STALE CHYTA...JE TO NORMALNE???CO VY NA TO.
Priateľ sa stále chytá za penis..
Moj kamoš ma 22 a za volantom cestou do školy alebo len tak v nákupnom centry si neustale natahuje a chytá penis a vajcia neviem co uz mam robit je to otravné a nechutné.. vyzerá ako keby mal svrab alebo čo.. aj ja som to robil ale mal som tak 4roky.
aj moj ex to robil..akože nie v spoločnosti, ale pozrali sme TV a zrazu pozeram a on si ho drží a natahuje :D tak som bola zmatena že či mu chyba sex alebo čo, že ani nepovie a takto predo mnou...a on že nie, že to on ma taku zalubu v tom, že ho to bavi ked ho nevidi nikto, neviem ci som bola nikto alebo sme boli uz v nejakej extra faze vztahu :D
možno to nie je uplne normalne, ale zrejme to nie je az taka rarita u chlapov :D nevidim im do hlavy :D
Muzi musia mat stale rozum v hrsti...
Je to prirodzene.
Ja to robím tiež, pretože si tým uvoľnujem penis a gule. Ale iba doma keď behám v trenkách. Nie je za tým nič úchylné ani neprirodzené. Jednoducho penis potrebuje cez den prekypriť aby nezostal zlepeny a zdurdený. Ak to vy ženy nedokažete pochopiť, tak vyskušajte nosiť penis a uvidite že to budete robiť aj vy.
Navyše, muži su ovela živočišnejši a vôbec im neprekaža prejavovať sa takto aj pred ostatnymi, pretože su ako take zvieratka spotene. papaaaa
chlapi su uz taki, stale sa skrabu medzi vajcami, to vidis bezne okolo seba. aj medzi sebou prdia a grgaju a maju z toho ohromnu srandu. zeny su ovela slusnejsie, to sa musi nechat.
je to otrasne. takeho chlapa by som nechcela .ty sa chytas stale za prirodzenie?
nedostatok inej cinnosti, chlapi to bezne robievaju. nemaju sa s cim inym hrat.
no ja mam 18 rokov ale aj ja to niekedy robim,niekedy sa pristihnem,je to taky zlozvyk ako natahovanie vlasov :-)
povedz mu nech chyta radsej teba,co je taky sebecky?
Ale podla mna to je zlate:) take nevinne. Mojmu frajerovi ostalo asi viacero veci z detsva, napriklad ked zaspava, tak sa hojda zo strany na stranu:DD ale inak v beznom zivote je to vyzrety chlap ako malokto :))