kontakt na mna: mam hepatitidu C

Príspevok v téme: kontakt na mna: mam hepatitidu C
brunni

Ahojte, velmi rada by som sa zoznamila s niekym kto sa tiez lieci na hepatitidu C, vcera som zahajila liecbu a rada by som si s niekym vymienila informacie, skusenosti. Lepsie sa o tom rozprava s niekym kto tu chorobu pozna. Mam 25 rokov, vysokoskolacka, sympatacka :-}...infikovana pri operacii, ziadne drogy som nikdy nebrala. kontakt: lauka111@pokec.sk

RNG

jiaogulan, astragalus, baza, a ine patria medzi antiviralne, tj aj ked nie priamo zabijajuce virusy, ale posilnuju antiviralnu cinnost tela.
Astragalus a extrakt z olivovych listov priamo zabijaju virusy.
Ciastocne aj ine antiviralne imunitne prostriedky-pozri do tem na hpv, opar, herpes a podobne.

brunni

Dakujeeem, precitam si o tom. Ja som uz o tom pocula a zabudla som na to, veeelmi pekne Ti dakujem ya pripomenutie.supeer tesim sa :-}...odprucovali na zvysenie imunity a ochranu pecen nejaku bylinku jiaogulan.nevies o tom cois, please?

RNG

Najdi si protokol dr Berksona, ten bol specificky navrhnuty a ucinny aj na hepatitidu C, okrem inych poskodeni pecene. Kedze je zlozeny z potravinovych doplkov, nemal by sa nijak zle krizit s chemickymi liekami, ak chces take zaroven pouzivat.
Inac z prirodnych antiviralnych najsilnejsie su extrakt z olivovych listov, ale najma chaparal(larrea tridentata)