plastika viečok

Príspevok v téme: plastika viečok
linda

Ahojte,

vie niekto o dobrom chirurgovi na plastiku horných viečok ? Počula som, že dobré ohlasy sú na nejaku kliniku v Brne, ale neviem nič bližšie. Máte niekto skúsenosť ?

Hľadám naozaj odborníka, ktorý by napravil to, čo pokazili v Ústave lekárskej kozmetiky v Blave. Plastiku horných viečok mi tam robili natrikrát a aj tak mám oči po zákroku nesúmerné. Podľa primára Mudr. Gubu je ale všetko v poriadku a operácia dopadla výborne... Takto chcem aj ostatných vystríhať - ak sa chcete vyhnúť zdeformovanému oku, vynite sa aj doktorke Ježovitovej, ktorá ma operovala. Mimochodom, už nerobí v ÚLK, ale prešla do súkromnej kliniky Esthetic. Tak poraďte niekoho dobrého!

liduska

Ja som rok po oeracii hornych viecok.Operoval ma Dr.simkanin V Petrzalke.Operacia dopadla velmi dobre. ,,som kocka,, Ale vazne, som spokojna, robi preciznu pracu.Maju tam aj Dr.Draca. 02-63530163 www.chirkoz.sk
Drzim palce,aj ked pojdes komu kolvek.

elle

Pozrite ako dopadla Studenkova. Pricvikli jej nerv a teraz jej behá oko. Inač nemam nič proti plastickej chyrurgii pokial sa to spraví dobre.

nerka

ahoj,chystam se na plastiku dolnich vicek,jen nevim ke komu jit-v Bratislave,muzete mi nekdo nekoho doporucit?Mate nekdo zkusenost s touto operaci?diky za pomoc

typek

To mate taku doveru k lekarom, ze im dobrovolne skacete pod noz? Len tak kvoli ocnym vieckam? Strasne... zavidim vam tolko dobrych skusenosti s tymi ludskymi mäsiarmi.

ab12

Ja tiež plánujem korekciu viečok. Rada by som poznala názor tej, čo to už má za sebou. Je spokojná, podstúpila by to ešte raz, keby sa mala ešte raz rozhodnúť?? Nemá niekto intervencie na kliniku EUROKLINIC v Trnave??

selma

ahoj,
ja som si dala pred par rokmi urobit horne viecka u DOc. Janovica, ale bohuzial zomrel pred rokom na rakovinu - velka, velka skoda, bol to jednoducho odbornik. Vela zien si davalo robit viecka u toho primara na v statnej nemocnici pri strkovci. Tusim sa zacina na M, bolo o nom pisane aj v casopisoch ale pocula som, ze je dost naladovy a ma rad peniaze.Inak neviem viac pomoct
vela stastia