chlapi a SEX

RUDY

POZRI EVICKA.VIES TO JE TAZKO TAKTO POVEDAT, KAZDEHO CHLAPCA VZRUSUJE NIECO INE,KAZDY JE INY AKO BABY. NO A TO CI MAME RADI SKUSENEJSIE ALEBO NIE ,TAK MNE OSOBNE JE TO JEDNO NAPR. S TAKOU NESKUSENOU JE CELKOM SRANDA ALE NESMIE BYT DREVO,RAD ZAUCIM DIEVCA:)) NAJLEPSIE JE ZISTOVAT PRIAMO NA TOM PARTNEROVI CO HO NAJVIAC VZRUSUJE TO JE ASI TAK NAJLEPSIE A SPRAVAJ SA V POSTELI NORMALNE TAKA AKA SI NAOZAJ.ZIADNE PRETVARKY

nurse

Neviem koľko máš rokov a prečo to chceš vedieť.Podľa mojich skúsenosti ťa môže viesť láska a budeš robiť veci, ktoré si vytušila z partnerovho správania .Radim si prečítať knihu Muž a žena intimne alebo podobne a potom študovať teoret. znalosti v praxi .

obul

ja mam rad ked sa baba pri sexe vlni a robi kruzive pohyby a ked si ma rukami po celom tele xyta a citim jej wzdychy na krku + dajaky ten jazyk na krciku ked ma ... wies ewicka ?

chalan

ja mam rad to so vsetkym.zacne to bozkami,hladenim a dotykmi po celom tele.zboznujem,ked papkam partnerke prsia drazdim ju to hrozne-dosiahne pri tom vrchol,a ja milujem,ked sa ma dotyka penisu,drazdi ho aj rukou aj pusou.potom zvykneme ist na styk.

jajaaa

mam dojem ze chcu to an onooo, chcu zenu ktoru budu chranit milovat a mat s nou nezny ohladuplny sex (beru ju ako matku svojich buducich deti,aj ked je to mozno len jeden zo vztahov)
ale chcu aj zvrhlejsiu zenu ktora si to casto sama pyty,s kt.mozu skusit aj anal,prip.ine svinaciny,niekt.si na to beru prostitutku,iny sa kurvia po meste,prepacte vyraz.... a aj dlhodoby partner ma niekedy problem priznat ze chce len divoky zivocisny akt...ahhh je to tazke,vlasnte ani sama neviem...toto su len moje postrehy...