Nepríjemný pocit z análneho styku

Príspevok v téme: Nepríjemný pocit z análneho styku
slniečko

Ahojte. Chcela by som sa spýtať, s partnerom používame prerušovanú súlož už 2 roky bez kondómu, viem, že to nie je 100%, mnohokrát sa pokúšal o análny styk, ale ja som odmietla. Raz som to vyskúšala, ale nemala som z toho dobrý pocit, náš sexuálny život je dosť pestrý.Ten pocit bol veľmi nepríjemný. Prosím neviete ako sa dá tomu predísť. ďakujem.

xixi

Presne tento tvoj probelm som rozoberala v teme "chuti vam analny styk", tak zbehni tam po rady. Ja ho mam uspesne a stastne s usmevom za sebou. Drzim palce aj tebe.

m22

Ja so toho svojho prvykrat potom skoro zabila...a k mojmu zadku sa nesmel pekne dlho priblizit. Hlavny problem u mna bol v hlave - najako podvedome som to nechcela. Proste to nesmies brat ako nieco nenormalne alebo uchylne, je to proste len dalsia moznost milovania sa. Ja som si to "natrenovala" s vibratorom, a tak som zistila, ze to nie je ani bolestive ani spinave, proste ze je to vlastne velmi prijemna zalezitost. Potom som sa vedela ovela lepsie uvolnit a dnes si bez toho milovanie ani neviem predstavit, je to pre mna zaruceny orgazmus. Chcelo ale trosku casu...

lala

A ked to nechces robit, nemusis. Tam to aj tak nema ist a zacat si trufat o hemeroidy, to urcite nechces. A ak teda chcete skusat, tak urcite vela lubrikantu a pomaly. A, opytaj sa svojho partnera, ze ci to mozes skusit na nom. I ked len s prstom. Uvidime ako je otvoreny sexualne on.