No,mna by zaujimalo,ze ci sa vam chlapy paci ak je vasa priatelka ete panna??hm???vazite si to abo vam je to jedno??Abo ako to je??
Chlapy: pacia sa vam panny??
co tam po tom ci je alebo neny
Hej, bodocka, máš pravdu. Je krásne, keď si dvaja milujúci sa ľudia odovzdajú navzájom panenstvo. Bol to vlastne aj môj prípad. Je to pekné a vzácne, zvlášť, keď majú viac než 20. Na druhej strane je to však také nešikovné a uponáhľané...:)) Ale keď sa partneri milujú, naučia sa postupne všetko. A Aby som neodbočila od témy..ja si myslím, že sa nedá stanoviť jednoznačne otázka, či sa vám páčia panny/nepanny. Každý má rád niečo iné a závisí to od spôsobu života. Niekto sa chce odovzdať len jednému človeku celou svojou osobnosťou, niekto iný si to chce ,,užiť". Malo by to byť o láske...
vsetko ma svoje pre a proti... kazdy je iny, kazdy chce nieco ine...znama sa dala dokopy s priatelom, on "skuseny", ona panna, tri roky im vzah klape... ale na sex pocuvam viac staznosti nez chval...nie ze by to bola moja vec
bodocka..nechcem ti kazit iluzie teraz ste mozn v euforii ze ste pre seba navzajom prvi ale onedlho mozno o rok dva tri budete vymyslat ake by to bolo s nieky inym..mozno nie ty mozno tvoj partner a mozno obaja...
Cloveku neostava nic ine, nez tomu druhemu verit, ze nam povedal/a pravdivy udaj :))
Alebo aj ked je nepanna, tak sa moze v posteli zahrat na pannu :D :D trosku zastona a je to:))... clovek tu istotu nikdy nema :-P i ked teda neviem, ci vy chalani nejak tu blanu citite..? vidis, ake to mame my zeny tazke-my pri vas istotu a pokoj na dusi nikdy nemame :D :D
alzbee - to zas nie ale nevieš kolko ich mala a nemusí sa priznat alebo čislo môže skresliť takže ked je panna tak ma človek istotu...
A ja pokoj na duši
To podla vas zena, ktora nie je panna to automaticky robi s kazdym druhym?...
chlap si to sice vazi - ze to nerobi s kadekym - ale do postele radsej zabehnutu