hlad

Príspevok v téme: hlad
hlad.-

mam jeden problem, asi rped mesiacom, som mala nejake zaludocne problemy,...stale som zvracala, a hnackovala...vsetko v pohode preslo, lenze od vtedy akosi vobec necitim hlad... proste nie som hladna, keby zalezalo na tom, tak ani cez den nejem, lenze som uz zufala pretoze citim na sebe ze som unavena a ze proste moje telo potrebuje tie ziviny, lenze akosi ja sa neviem dokopat k tomu jedeniu, kedze ten hlad nejako necitim...viete mi niekto pomoct?:(

silvus

Ja jem pravidelne bez ohľadu nato, či mám alebo nemám hlad. Neviem, či je to chyba alebo nie, ale pravidelnosť je podľa mňa dôležitá...stále jem rovnaké porcie a to isté, no niekedy priberiem aj 4 kg a niekedy zasa pri úplne rovnakej strave schudnem...ako je to možné? môže to byť stresom?...

LuSyLa

u mna to je tak iste ja som malokedy hladna a pochibujem ze mam stiahnuty zaludok lebo sa snazim jest pomerne casto ale vobec nepocitujem hlad aj keby som celi den nic nejedla

obzerstvo

ach jaj.. mat tak tvoj problem.. ja mam praveze opacny :D no ale k tvojmu problemu..
jednoznacne mas stiahnuty zaludok a v podstate nepotrebuje prijimat jedno.. aa potrebujes ho roztiahnut trocha.. myslim si, ze ked budes jest nieco ako musli, zdrave sacharidy, biele maso, tak sa ti to postupom casu upravi, a este si aj navyknes na dobru stravu.. ale nezatazuj ho sladkostami, chipsami a podobne.. pekne pomaly sa nauc jest pravidelne a aj zaludok si zvykne :) to mas vlastne to iste, ako ked chces stravu zredukovat.. jednoducho pomaly ale isto si zaludok na zmenu zvykne :)