Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo raňajkujete?

Príspevok v téme: Čo raňajkujete?
maurie

mám taký problém, že keď ráno vstanem, tak nemôžem do seba nič dostať, až tak o hodinu a pol. Chcela by som raňajkovať normálne, ale keď si predstavím, že mám zjesť jogurt, alebo musli, tak sa mi obracia žalúdok. Raňajkujem až v práci, kávu a nejaké pečivo. Chcela by som to zmeniť, môžete mi niečo poradiť?

tak to je

Základom sú zložené sacharidy, vláknina a proteíny plus iba minimálne množstvo tuku. Na tom, v akej forme tieto zložky do tela dostanete, až tak nezáleží. Môžete skúsiť obľúbené ovsené vločky s jogurtom, sezónne ovocie, celozrnné pečivo so syrom a v prípade, že päť minút do vášho rozvrhu ešte vtesnáte, pripravte si omeletu so zeleninovou oblohou.
Ak ste si od raňajkovania dávno odvykli, skúste sa hneď po prebudení osviežiť pohárom čistej vody. Preberiete bunky a kým sa osprchujete, žalúdok bude pripravený na prvé jedlo. Ak máte času extrémne málo, vezmite si na cestu aspoň stopercentný džús či kyslomliečny nápoj. Určite je to lepšia voľba ako čokoládová tyčinka kúpená v najbližšom obchode.

aja05

idealne ranajky su celozrnny rohlik s maslom alebo syrom par platkov sunky, paprika a paradajka. alebo potom vlocky s mliekom a ovocim. mozes si vybrat :)