Ahojte, chcem vas poprosit o radu...Citala som si prispevky,tak snad nekto poradi aj mne :)Mam priatela nieco vyse pol roka.On bol zvyknuty travit skoro kazdy vecer niekde v bare, naco ja som zvyknuta nikdy nebola.Ale po case sa to zmenila,od kedy prestal fajcit tak ho uz ani po baroch netaha.No teraz ma kamos rozlucku so slobodou a maju ist oslavovat na chatu.Vobec sa mi to nepaci,kedze to nebude cisto muzska zostava. Je odo mna moc sebecke, ze sa mi nepaci aby tam siel, kedze ja som minule tiez nesla na firemnu akciu lebo sa to nepacilo jemu?
Poradte mi.....aby vztah fungoval
urcite mate svoje skusenosti dievcata, ale podla mna, kto chce podviest podvedie a kto nechce, ten moze aj sud vina vypit a neotrasie to s nim. druha vec je zas to, ze nemas k nemu absolutnu doveru a este aj to, ze ked on nechcel, ty si nesla. to je uz zas ine, mal by si to sam uvedomit..
jedna vec je dovera a druha alkohol...
a este take ze prilezitost robi zlodeja.. sme len ludia robime chyby tak preco im nepredchadzat
ja si myslim, ze to je skor smutne, ze by ste partnerovi zakazali nejaku zurku (oslavu), lebo mu nedoverujete. dovera je vo vztahu zaklad a mala by byt vybudovana na tekej urovni, ze nebudete mat problem nechat partnera zabavat sa aj v spolocnosti opacneho pohlavia. nevravim, ziarlivost je jedna vec, ta tu je a vzdy bude, ale ziarlivost nema byt brzda. ja napriklad priatela tiez niekedy pustam na rozne akcie s tazkym srdcom, ale nie preto, ze by som mu nedoverovala (o to sa nebojim), skor je tam ta ziarlivost, ktoru ale treba prekonat ak si doverujete.