viem,že takýchto tém už bolo dosť, ale nenašla som odpoveď na svoju otázku. mám priateľa, intímne spolu žijeme pol roka, ale nikdy som toto neodsledovala: pri milovaní už pri predohre som veľmi ale veľmi vlhká. a keď mu chytím občas ruku, keď ma hladí dole, tak cítim, že moja vlhkosť nie je ako voda, ale trošku hustejšie . niečo podobné výtoku, ale ten nemávam ( no možno po skončení menštruácie). tak by som chcela vedieť, že keď zvlhnete, či to máte tekuté ako voda, alebo hustejšie. viem, že je to blbá otázka, ale chcela by som vedieť odpoveď. Ďakujem všetkým. LENKA
Mám to len ja také alebo aj vy?
baby zato sa ako nemusite vobec hanbit ked mate mokre nohavicky..ved natom nic neni..chlapi tecu tiez =)Ja sa zato teda nehanbim vobec =)
Baby ja to mam tiez tak ono to nema byt vodove..je to taky vytok take natahovacie ak to chytite medzi prstami sa to natiahne ako sopel..takze vy to mate asi tiez tak nie ?..pri sexe je som cela mokra az sa to niekedy az prlis smyka:)ked ho priatelovi chytim ma ho celeho od toho =)
to je perfektne ked ste vlhke chlapom sa to paci aj mne je to super ked su nohavicky uplne premocene verte mi
budte radi, ze ste poriadne vlhke...pre chlapa nie je nic lepsie ako davat slecne dole premocene nohavicky :)
nechapem preco by to malo nejakemu chlapovi vadit je to prejav zenskeho vzrusenia tak ako erekcia u muzov
a bez toho je sex velmi bolestivi
aj ja to mám hustejšie. také ako hustejší výtok.
muskaaaa- viem sa vcítiť do tvojho problému. a najhoršie keď ťa chce dole chytiť a ty máš mokré nohavičky.
No teda ja s tym mam tiez problem,je to dost neprijemne, ked sa len tak valame a bozkavame a ja mam uz vtedy z toho mokre nohavicky...neda sa to nejak obmedzit,aby toho nebolo az tak vela?blbe je to, ze sa mi to stane kolkokrat sme spolu,cize to nezalezi od toho,ze som dlho nemala sex:(
aj ja to mávam huspeninové. nie riedke.
a priateľ to má často na rukách. a minule som si všimla, že keď sme to robili v aute, že sedana pod mnou nebola mokrá ako od vody, ale bolo to akoby od výtoku. Viem, že je to blbé takéto výrazy písať, ale ináč sa to pomenovať nedá. A vy to máte aké?
ja som tiež mokrá aj keď nie som vzrušená, ale len v období ovulácie, inokedy nie
si si ista ze nie si pocikana?.-)))