Mám to len ja také alebo aj vy?

Príspevok v téme: Mám to len ja také alebo aj vy?
lenka.

viem,že takýchto tém už bolo dosť, ale nenašla som odpoveď na svoju otázku. mám priateľa, intímne spolu žijeme pol roka, ale nikdy som toto neodsledovala: pri milovaní už pri predohre som veľmi ale veľmi vlhká. a keď mu chytím občas ruku, keď ma hladí dole, tak cítim, že moja vlhkosť nie je ako voda, ale trošku hustejšie . niečo podobné výtoku, ale ten nemávam ( no možno po skončení menštruácie). tak by som chcela vedieť, že keď zvlhnete, či to máte tekuté ako voda, alebo hustejšie. viem, že je to blbá otázka, ale chcela by som vedieť odpoveď. Ďakujem všetkým. LENKA

vasili47

ked mozem povedat za seba nieje skoro nic take vzrusujece ako ked partnerke dam ruku do nohaviciek a je tam vlhko....uplne ze waaau

Plysiak

shaula thalit.. zalezi na povahe, niekto vobec, niekto chvilku, a niekto by sa o teba staral cely zivot.. ale na to ja nie som priznavam :(

nanusik

ahoj...niesi sama ja som sa bala ze sa to mojmu priatelovi nebude lubit ale naopak jemu je to prijemne a je rad a presne jak tu uz spominali sice sex sme este nemali ale okrem toho sem uz skusali hadam vsetko....a ano smyka sa to ale aspon mne je to prijemne ked obcas mu trosku ubehne ruka a nieje to stale o tom istom ...moja neboj sa umna je to v poslednom case tiez nejake huste ale iba ked som vazne moc vzrusena a pri priatelovi sa mi to stava dost casto obcas aj pri bozkavani uz som vlhka...a niekto to moze zavidiet urcite si neni sama to sa neboj

werkaaa

lola no mne je to tiez neprijemne niekedy ked sa to tak smyka lebo niekedy ho ani poriadne necitim potom tak zmenime polohu vzdy napr zozadu =)

ShaulaThalit

Ja neviem ake to mam ja. Vzrusena nebyvam uz skoro vobec a na sex nemyslim... nechce sa mi zit. Nikto ma nema rad. A ak vam mozem poradit... odpovedzte si na otazku, ci vas priatel, ktory vas tak rad uspokojuje by bol s v vami aj vtedy keby ste trpeli dpresiou a uzovali atidepresiva...