Mám štipľavé bolesti v pravom členku a bolí ma aj členková kosť. Má s tým niekto skúsenosti?
Štípanie v členku, bolesť členkovej kosti
Veru, tie vložky medicovi sú fakt super.
Dobrý deň. Mna bolievali členky hlavne po behaní. Tá bolesť vystrelovala až ku kolenám po holennej kosti. Objednal som si vložky Medicovi Sport a odvtedy mám kľud. Pozdravujem vás.
Dobrý den mam otazku,casto sa mi stava,že pride taka otravna bolest kotnikoveho klbu,z vnutra zo zadu chodidla,aj to opucha a je to na dotyk teple a bolestive....potom to akosi zas samo odijde....neviem co to znamena,lebo nemam vedomost o tom ze by som sa udrela alebo nieco tomu podobne..viete mi nejako poradit...dakujem pekne
Dobrý den,skoro celý rok mám bolesti,pichanie a aj štípanie clenka,beriem lieky na to,masticiek mam tiež dost,no nic z toho mi nezaberá.A problémi mam z tým horsie a horsie,rano sa ledva rozchodím,cez den je pohoda pokial som na nohach ale ak si chvilku sadnem mam problém rozchodit sa,Vie mi prosim vas niekto poradit??dakujem pekne za radu
PRiblizne pred 3 tyzdnami ma proti hrac kopol na zapase do členku.na dalsi den mi clenok opuchol ani som poriadne nemohol dostupit na nohu.nesiel som ku doktorke myslel som ze to prejde ..noha odpuchla ale aj po 3 tyzdnoch ma stale boli a picha v oblasti clenku a pri achilovke.nemozete mi nejako poradit ?
ahoyte no stalo sa mi raz take zranenie ze hlara som futball a isla som do suboja a super mi kopil do clenku a neviem naraz mi to podvrtlo a spadla som a a nemohla som chodit any na tu nohu ale ptm som si ju natrela FASTUNgelom a any to mii nepomohlo napriek tomu som hravala stim futbala a az po 3 tizdnoch som sla dochtorovi a ten mi povedal ze je to ciastocny viron slaby tak ma poslal na rehabilitacie ale aj tak any tie mi nepomohli preto lebo ked utekam alebo kopim do lopty boly mato a aj pri visej zatazi natu nohu prosim vas nemozete mi dat nejaku radu ako by ma to prestalo az tak bolet co pomaha ? DAKUJEM
Zdravim. Hrám aktívne futbal a mal som menší úraz. So súperom sme obaja vzájomne kopli do lopty. Ja som z toho vyšiel veľmi zle a hneď nato som striedal. K lekárovi som nešiel ale keď sa mi to po týždni nezlepšilo, išiel som k chirurgovi. ten mi povedal, že snímok je negatívny a mám prísť o týždeň. O tri týždne po úraze som skúsil nohu zaťažiť, avšak márne. Stačilo mi raz kopnúť do lopty a bolo po všetkom. Ešte horšia bolesť ako pri danom úraze.
Tréner sa nemohol len tak prizerať a vybavil mi doktora. Najlepšie na tom všetkom je, že chodiť môžem bez problémov. Ten daný doktor mi povedal takú hlášku, že som skoro vyskočil z kože. \\\"Musíte to rozchodiť\\\"......strašné....viem, že tu mi asi nikto nepomôže, ale aspoň viete akých máme skvelých doktorov.
nono