Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Velka chyba...priznat, alebo zatlkat?

Príspevok v téme: Velka chyba...priznat, alebo zatlkat?
kreten

Ahojte, v prvom rade vas prosim, abys ste ma neodsudzovali, sam viem ze vsetko bola chyba a hnusim sa sam sebe.
Co sa stalo, mam priatelku, uz rok. Pred letom sme mali krizu, kedy som bol hodne nastvany. Co cert nechcel, prave v tom obdobi sa ozvala byvala (moja najvacsia laska). Skoncilo to zle, vyspali sme sa spolu. Co som vsak nepredpokladal, vobec nic to uz so mnou neurobilo. Nestalo to za nic, hned ako vypadla som sa dovracal a myslel som len na frajerku. Bola to obrovska chyba, za ktoru sa od tej chvile nenavidim. Teraz je tu vsak problem, je dost pravdepodobne za moja terajsia priatelka sa to dozvie. Neviem co mam spravit, pre mna to nic neznamenalo, uz som na to skoro zabudol, ane mi to na um neprislo. Neviem co dalej, ci jej mam povedat pravdu, a dufat ze mi dokaze odpustit, alebo zatlkat a dufat ze to bude v poriadku. Popravde nemam chut zatlkat, najradsej bo som to mal cele za sebou, ale v ziadnom pripade ju nechcem stratit. Toto leto sme sa strasne zblizili a zacali planovat spolocnu buducnost, nechcem o to prist. Ano, spravil som chybu viem to, som idiot, a obycajny chlap... ale kazdy by mal dostat druhu sancu.... co myslite? Je toto prekonatelne?

doktorka na lasku

jaaaj tak toto je najvacsia chyba aka sa da spravit vo vztahu...=(ja to chapem ze ked je clovek straasne vytoceny robi blbosti...ale toto je podla mna neodpustitelne...neviem ako ta miluje babena a aky mate vztah..ja si to osobne neviem predstavit kebyze sa v mojom 2 rocnom vztahu dozviem ze sa moj s niekym vyspal...neviem ti poradit ci jej to povedat alebo nie...ale ked jej to povies tak pocitaj s rozchodom...ale zase ked jej to nepovies nebude ta to trapit ked jej budes pozerat do oci??to sa musis rozhodnut sam...

ma j ka

nehovor jej to...vztah by sa tym zhorsil,bez ohladu na to,ci ta lubi ci nie...stale by to mala na mysli,ze co robis,ci sa to nedeje znova..rozumies...nehovor jej to,ale nikdy viac to nesprav!

lilly

ahoj, suhlasim s Tomom...urcite jej o tom nehovor a ani to nepotvrd...tym by sa medzi vami vsetko nastrbilo a mohlo by to dlho trvat kym by sa to dalo doporiadku..teda ak vobec...o to viac ak je viac citliva to by urcite tazko znasala..ked si zacne zena planovat s niekym buducnost tak na 90% to mysli s dotycnym vazne..neviem aki ste stari, ale to je vlastne jedno...takze nevrav jej urcite nic..hovorim to z vlastnej skusenosti...a ak jej to povie niekto iny, tak to zatlkaj a povedz ze vam zavidia preto vas chcu rozdelit..nieco take si vymymsli..teda ak vidis v tomto vztahu buducnost, budes musiet zit chvilku s vycitkami, ktore neskor pominu..ale mal by si sa ponaucit z tejto situacie a uz to neopakovat!!!tak vela stastia

reee

tak tomu nechaj volny priebeh,ale priprav sa.casom sa to k nej nejakou oklukou urcite dostane.zeny si nic nenechavaju pre seba.mozno sa to dozvie od niekoho dalsieho

kreten

pre ojojoj... no ako to berie byvala? Ja som sa s nou asi tyzden po tom stretol a vysvetlil som jej ze to bola velka chyba a nic to pre mna neznamenalo. Ono sa to stalo aj kvoli tomu ze sa aj ona chcela utvrdit v tom, ze uz medzi nami nic nie je. Z mojej strany to tak aj bolo. V kazdom pripade sme si to vydiskutovali a uz sa to nikdy nezopakovalo. V podstate ani nie sme v kontakte. Ona hned po tom vedela ze som spravil kardinalnu hovadinu a v ziadnom pripade to nebude mat ziadnu dohru ako by si predstavovala.

kreten

No s byvalkou som bol cca 2 roky. Velmi tazko sa na nu zabudalo, v podstate terajsia je moja dalsia, hned po tom, ako som dokazal nadviazat nejaky vstah. A vsak ani vtedy som este nemal bejvalku celkom z hlavy. Som strasne rad ze mi na nej uz vobec nezalezi, resp. ze je mi uplne lahostajna. Moja terajsia je ovela lepsia, to sa neda ani porovnat. Mate pravdu, nic sa nestalo a hotovo... taka blbost nas nemoze rozdelit to v ziadnom pripade... to nedopustim ani nahodou