Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Môžem byť tehotná

zemlofka

menia ich....naprv som brala penicilin, potom nejake ine atb(nepamatam si nazov), potom dalacin a teraz penclen. no ten vytok bol vcera priesvitny, dnes je uz zltsi

neva

Takže to meškanie, nie je nič výnimočné - opakuje sa. Celkovo tvoj zdravotný stav je pravdepodbne príčinou meškania. Ešte sa spýtam, aké antibiotiká užívaš?
Je to stále 1 druh, alebo ich menia. Ten výtok, čo si spomýnala, je akého typu? Nezačína Ti práve menzes?

zemlofka

ano mali sme ochranu. Tak ja uz od leta nemam normalnu menstruaciu. Zvykne mi meskat tak 5-7 dni, je silna a mam pri nej brutalne krce

neva

Prechádzajúci menzes si dostala normálne načas, bez meškania? Bol rovnako silný? Píšeš, že pred 2 mes. si mala svoj prvý pohlavný styk, použili ste vtedy ochranu?

zemlofka

tak menzes mimoze meskat aj z toho ze uz dlhodobo uzivam antibiotika, nie? inak mala som aj zapal posvy, mozno je to z toho...

for4

podla mna nie,lebo aj moj priatel sa vystriekal vzdy na mna,jedine, ze by ta potom este prstoval, na prste by mu nieco zostalo a vtedy je sanca 1:1 000 000 000 ze by si bola tehotna. Mysli na ochranu, ci uz antikoncepciu, kondom, pharmatex..