Ahojte,
s priateľom už sme spolu vyše dvoch rokov a všetko normálne klapalo. Nikdy som nemala problémy so vzrušením, mala som normálne sexuálne chúťky,túžby po uspokojení a všetko okolo toho, no už asi mesiac ma jednoducho nevzrušuje. keď ma dráždi na klitorise, tak je mi to iba mierne príjemné a potom to so mnou už nič nerobí. Klitorisný orgazmus dosiahnem naozaj iba horko ťažko, čo je pre mňa nepochopiteľné,pretože jendoducho naozaj dva roky som s tým nemala žiaden problém. Ani predohra ma už nevzrušuje.. prosím vás, skúst emi poradiť, čo s tým mám robiť..?keď ja by som strašne chcela,aby sa všetko vrátilo tak ako bolo...
Nevzrušuje ma to...čo s tým?
ja by som sa jednoznačne poradila s odborníkom-sexuológom, myslím si že vždy sa dá s tým niečo robiť a človek vždy nevyčerpá všetky možnosti a vzdá sa.je super že to chceš riešiť ty a nie len Tvoj priateľ.keď chcete obaja je to super.ja som tú možnosť nemala.držím palec.
tak ja uz neviem naozaj co a ako...HAK neberiem, pocula som o tom,ze znizuje libido,lenze som tabletky ani ine pripravky ani lieky nebrala ani neberiem...velmi ma to deprimuje. a to nie je tak,ze raz ma vzrusuje a raz nie ale proste vyse mesiaca je \"hluche obdobie\",ze lezim ako poleno. mali sme krizu,trocha sme sa odcudzili,no uz je vsetko ok a praveze citovo prezivam obdobie \"druheho zalubenia\" len tam dole to akosi nefunguje a som velmi VELMi nestastna...
Orgi, suhlasim s tebou, ale neverila by si, co aj stres dokaze v posteli sposobit. Nemusi ist nutne o "zunovanie" partnera.
Ale to nemusi byt stres. Tu ide jednoducho o to, ze sa ti priatel zunoval. Ja som s tym svojim rok a vacsinou som normalne vzrusena, ale obcas je fakt, ze sa moze snazit ako chce a proste to uz nie je take ako zo zaciatku. to je prirodzene. Ale teraz sa nam stala v rodine jedna neprijemna vec a tas oboch citovo viacej spojila a ten sex bol potom neskutocne dobry. To som este nezazila.
Neberies nahodou HAK? ta niekedy moze vplyvat na libido. Takisto to moze byt stresom. Ak si este studentka, tak teraz je prave obdobie, kedy zacala skola, zase sa musis po prazdninach prisposobovat novemu rezimu atd. Tych pricin moze byt viac. A myslim, ze urcite ide o prechodne obdobie. Ak svojho priatela lubis, co predpokladam, ze ano, jednoducho sa o tom porozpravajte, povedz mu, co citis, ako sa citis. Pripadne spolu skuste nieco nove, nieco co v tebe opat vzbudi zaujem. Skuste si spolu napriklad nieco "pekne" pozriet. A hlavne sa do nicoho nenut. Ked na to nemas chut, tak kasli na to. Musi to prist samo.
ked to nevyriesis tak bude potrebny sexuolog
Ved pisem,ze uz to trva vyse mesiaca vkuse... studujem na vs,takze sa nevidime kazdy den a mali sme aj pauzu nejaky cas a nic to nepomohlo.som nestastna kvoli tomu..
tak si daj chvilu pauzu od sexu...myslim ze stacia take 2 tyzdne a budes v pohode