Prosimvas mam 4 rocnu dcerku a stasne mi place ked jej davam cipok ze ju to boli dalo bi sa to nieako bez bolesti ???
Prosimvas surne opomoc
no skusim jej ho zohriat len nedalo bi sa zabranit abi mi ho nevikakala???
skús ju dat lhnut nabo vložit trochu zohriaty-zmeknutý čípok aby nebol taký ostrý a ak to dokáže povedz jej nech ho vtiahne do ritky,on ked vlezie potom je dobre.
...jasne, chapem
hlavne jej davaj po malych lyzickach nejaku nebublinkavu mineralku lebo ak ma crevnu chripku, aby nebola dehydrovana, je to dost nebezpecne.
natal: skús ten olejček:)teda aspoň pre tentokrát
a aj kvôli tej bolesti aj kvôli tomu vykakaniu by som sa na tvojom mieste informovala o inom spôsobe liečby
držím palce
kuk: ved áno, teraz určite, ked už tie čípky má doma, ale ja by som sa určite informovala aj o iných spôsoboch, ja viem z vlastnej skúsenosti, že čípky sú strašne nepríjemné a vôbec nie sú také účinné
kuk no ja sa ho snazim ale niekedy mi ho vikaka
hlavne sa snaz urobit co ti poradila lekarka, cize sa snaz podat jej ten cipok :-)....
moze bit ze to nemoli pre deti take malinke
aj mne dávala maminka zábaly(namočený uterák vo vode) na horúčku, a áno tiež po lyžičkách mi postupne dávala, pracné, ale pomaly pomohlo
ale zas ja som mala viac rokov, neviem asi 10, možno tie kvapky nemôžu brať malé detičky, neviem