Chalani/ baby prečo je to inak?

Príspevok v téme: Chalani/ baby prečo je to inak?
mišo-

Prečo mužské pohlavie chce sex už v mladšom veku? a nerobí im problémi sa ani o tom rozrpávať. Teda väčšine.
Prečo u žien je to inak? že chcú sex až neskôr ako muži. Ja mám 17 a chodím s priateľkou rok a pol. Ona bude mať 17 za 5 mesiacou a o téme sex sme sa ešte nebavili. Je to aj preto, že ja patrím do skupiny chalanou, ktorý to až tak nepotrebujú a neourobia hlúposť aby nepokazili vzťah. Ona je z veľmi slušnej rodiny. Je to tak správne, že sme spolu tak dlho ale o téme sex sme sa nebavili?

den

..je to tvoj zivot a nikto ti nebude rozpravat, co mas robit a ze to robia vsetci, to neznamena , ze aj ty musis.Stoj si za svojim nazorom!

mišo-

možno máš pravdu palacinka. Lebo všade aj od kamarátou počujem čo všetko oni už robili a ja na také veci až tak nemyslím. Niekedy mám chuť to vyskúšať ale myslím si, že som mladý a metia ma to čo počujem z okolia a myslím si že ja som ten čo má zlý názor.

palacinka

ale ved sam vravis ze sex pre teba nie je najdolezitejsia vec tak naco si z toho robis tazku hlavu..preboha ved ste mladi a mate cas... mam pocit ze pretriasanie sexualnych tem v mediach nerobi dobre mladym ludom, potom sa pytaju take veci ako ty a maju komplexy z toho ze este nemali sex a to uz maju "az" 17 rokov:)

den

..ale to je celkom normalne a prirodzene, ze tuzis po nej...
a si na tolko vyzrely, ze ju do nicoho nenutis, cistotu vztahu ma v rukach dievca :)

mišo-

Ona sa o tom nechce baviť povedala mi to sama. Mne to aj vyhovuje, že sa o týchto veciach nemusíme baviť. Hoci niekedy by som chcel sex s ňou, potláčam to lebo viem, že by to náš vzťah pokazilo. Chcel som len vedieť či je to v našom veku správne. Pre mňa sex nie je najdôležitejšia vec vo vzťahu je kopu vecí čo si cením viac. Čo sa týka sexu tak sa jedine bozkávame a dotíkame sa všade okrem imtímnych miest. Bozkávať sa vydržíme aj vyšše hodiny v kuse.

palacinka

neviem ci to je spravne, to by si mal ty posudit..skor by som povedala ze to je normalne ved ste mladi a urcite trochu aj hanblivi..mozno niekedy ked budete spolu sami vecer tak kludne mozes s tym zacat, ja si myslim ze ona by sa aj chcela o tom bavit len taku debatu nechce nadhodit ona sama

den

Mozno mi budu mnohi odporovat, ale ano je to spravne, ak nechces zakladat vztah na sexe, ale na niecom inom a kludne, da sa pockat, az do manzelstva a zit cisto a spoznavat toho duheho po inej, nez len sexualnej stranke, ak mas otazky, chod do dobreho knihkupectva a su knihy, prave pre tento vek a vela odpovedi aj ohladom tuzby a cistoty vztahu a tak...