Ahojte. Moze chalan spravit babu cez zadok? Sme to skusali a povedala ze bola dvakrat. Ci neklamala...??
Anal
Ten pocit akoby vam trebalo na wc vam nevadi? aj ked viem ze mi netreba ale predsa... :-)
Limetka,skús si kúpiť v lekárni lubrikačný gél,majú ho v rôznych vôňach,alebo pošli svojho partnera.Mňa to tiež stále bolelo,tak sme s manželom vyskúšali lubri a bolo to super.A robili sme to odzadu.
ORÁL,ANÁL,VAGINÁL,
KTOŽEBY SA SEXU BÁL.
NECH SI KTO CHCE ČO CHCE VRAVÍ,
NÁS SEX VERU STRAŠNE BAVÍ.
-
ALE KAM SA DNEŠNÉ DETI HRABÚ,
SEX MÁ BYŤ DO 18-KY TABU.
EŠTE BY SA MALI HRAŤ
A MLADOSŤ SI UŽÍVAŤ.
-
KEĎ POČKAJÚ NA DOSPELOSŤ,
UŽIJÚ SI SEXU DOSŤ.
A AK NÁJDU SVOJU LÁSKU,
A BUDE VŠETKO NAPORIADKU.
Chiara_15 a v akej polohe to robievate? mne je to veľmi príjemné ale zároveň ma to veľmi bolí. uvolnená som a na sucho tiež nejdeme. dakedy natrafí na body že už cítim že by som aj mohla byť ale skratka tá bolesť mi to nedovolí:(
Viem. Ona ma nikdy v hentom neklamala. A fakt bola taka spokojna po nom. Paci sa jej to viac tam ako do vaginky.. A este nie je to neako riskantne. Podla mna tam penis nema co hladat. Ci je to zdravotne neako zavadne. Aby som ju nepokazil...
Ale samozrejme ze ano ja ho mam za kazdym pretoze ako narazas do tej ritnej dierky tak vnej mas vela nervovych zakonceni vies a tak vies zazit orgac a je to aokeby neviem ako keby cez vaginu presne taky isty pocit citim ale urcite vie zazit ja ho mam vzdy a silnejsi ako pri normalnom sexe...
orgazmus moze byt len vaginalny a klitorialny,ziadny ritkovy neexistuje
klamala
nemoze