Rano som sa zobudila, sadla na postel a prislo mi strasne zle, napinalo ma, a tazko sa mi dychalo. Ked som vstala, boleli ma nohy, nevladala som chodit, ale vychodila som to..preslo to asi po 5 minutach, az na tie nohy. Cim to moze byt?
co to moze byt???
ahojky...Katuša..ako často ti je zle?? je ti zle len ráno, keď vstávaš??? nohy ťa bolia ako??? a bolia ťa celý deň????? dýcha sa ti ťažko stále alebo len niekedy?? trošku mi to podrobnejšie popíš..pekný dník
no.......podla mna si len prudko vstala ale...moze to byt aj vázne. ale prichádza do uvahy aj tehotenstvo.....v kazdom pripoade, chod za lekárom,
Tak to neviem..... ale možné je aj to. Veď ak sa opýtaš lekára nič sa nestane. Môže to byť aj niečo iné...ale lekári sú múdrejší...nechaj sa kompletne vyšetriť a uvidíš.
Antinu uzivam uz 2 roky, ze by zrazu zacalo telo takto protestovat???
Tak to ti môže byť zle z antikoncepcie. Zájdi za lekárom...uvidíš, čo povie, možno ti zmení lieky.
Mam 22 rokov, nemam vysoky tlak, nie som tehotna , beriem antikoncepciu, ale v poslednej dobe sa to opakuje, a neviem ci to mam nechat tak a nerieit, alebo riesit s lekarom...
No...to môže byť rôzne, podľa toho, koľkomáš rokov. Nemáš črevnú chrípku? Nie si v puberte a netočí sa ti hlava? Z tvojej otázky mám ale pocit, že chceš vedieť, či nie si tehotná. To ale musíš vedieť ty....alebo to môže byť hocičo iné. Skús porozmýšľať.