Dobry den..uz sa mi nerobi velmi akne ale obcas take male na cele a na licach mam hrozne mastnu plet vidim to hlavne rano ked vstanem a kuknem do zrkadla pouzival som kade co vselijake pripravky a vodicky ale len som si dosral plet s tym :( a teraz mam flaky a jazvycky take mensie :( a teraz mi najviac zabera letna voda rano na prebudenie tou sa len oplachnem a vecer po treningu okolo 7mej sprcha a tam so sprchovym gelom si umyjem aj tvar a potom este na noc dam daky krem NIVEA CREME .. a je to celkom ok .. len ten krem neviem ci pouzivat mam lebo som si ho dal vcera prvy krat na noc a zda sa mi ze tie flaky mi skorej miznu lebo je to taky regeneracny krem .. moze byt ? alebo co by ste mi odporucili?
Prosim o radu - mastna plet - nejake skusenosti?
ahojte ja som puzivala na tie fliaciky krem miracle je to prirodny krem a som bola velmi spokojna kupite ho na webe happyskin.sk
Skus používať ráno a večer levanduľovú vodu. Majú ju v niektorých lekárňach, stojí len pár eur, ale dá sa zakúpiť tiež cez internet napr. na stránke pilulka.sk. Je fakt super, má protizápalové účinky a hlavne sťahuje póry a zmierňuje začervenanie. Okrem toho, dá sa využiť aj na vlasy, ktoré sú potom úplne hebké a krásne voňajú. A ak to objednávaš cez tu internetovú lekáreň spomínanú vyššie, tak ti poradím - využi zľavové kupóny zo stránky -odkaz odstránený- a ušetriš si tým ešte aj nejaké peniažky! ;)
mam 28 rokov a ksicht masny celu vecnost..v poslednej dobe som nasiel take vylepsenie ze sa kazdy den pilingujem holiacim strojcekom..lebo tie pilingy co predavaju v drogeriach su asi len pre nejake citlivky so suchov tvarov..potom si uz len cely den umyvam tvar mydlom..mynule ..mi brat prenechal nejaky balzam po holeni oriflame ale bol masny a vobec neupokojoval pokozku..a este k tomu aj smrdel..najlepsiu plet mam ked som hodinu vo vychlorovanom bazene
Moj bracho ma ten isty problem - poradila som mu krem od garnier - Total fresh na normalnu az problematicku plet a problem sa zmiernil. Je to nemastny, skor gelovy krem, ktory ma vela vitaminov - vitazky z hrozna...neleskne sa po nom - hned sa vstrebava...
Na mastnu plet je idealny chemicky peeling, nakolko reguluje tvorbu mazu
www.kozmetikamonika.xf.cz
kto ma mastnu plet tak sa na noc nekremuje,lebo je mastna...na den sa kremuje,ale malo...nie dat plno kremu...jasne v zime viac,ale v lete len trochu...su aj kremi na mastnu plet...
Preboha a bude vyzerat ako s omietkou!
daj si rano ten krem,nan si daj trochu tmaveho aknekoloru(tenku vrstvu) a potom prepudruj tym bielym pudrom avirilom :D
nooo ved taq teraz neviem mam ten krem si davat na noc :D jasne ze nie rano to je somarina :) aa ten puder som pouzival jedneho casuu :P ae neviem aky to ma zmysel ten puder :)
maria,to si mu riadnu kravinu poradila :D ked ma mastnu plet a ano krem??? to si kde videla??? :D ved by sa leskol potom cely den ako prasiatko :D