Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem vlnite vlasy!

AJM1

Ahoj,ja mám krásne vlnité vlasy iba kedˇ sú práve okúpané(na druhý a tretí deň mám už len mierne vlnky,niekedy ani tie nie).Chcela by som sa spýtať či niekto nepozná,alebo nemá skúsenosť s nejakým prípravkom pre zvýraznenie a uchovanie tvaru vlnitých vlasov.Za akúkoľvek odpoved dakujem.

luna19

njurr, to mas to iste ako ked ti povedia ze z kuceravych budes mat uplne hladke,co nie je je pravda.cize takymto pripravkom ja moc neverim,dost som ich aj odskusala a stale nic:)ja mam tiez brcakave, a chcem rovne, a zehlit ich uz nechcem, lebo uz tearz ich mam ako slamy:D

njurrrr

a co howorite na tie tuzidla na vlnite vlasy, ktore maju robit pravidelne wlny?? dokazu urobit aj z nie kuceravych vlaskov aspon mierne vlnite??

lll

ked si umyjes vlasy,tak si ich uces a potom si zaplet vrkoce,cim viac vrkocov tym mensie vlnky-ale aj tym viac vlniek,musis sa v nich vyspat a ked sa zobudis budes mat vlnky!!!!ale nesmies si ich po umyti fenovat,lebo najlepsie sa to tvori na mokrych

njurrrr

No ale komu by sa chcelo kazdu noc spat s natackami:)) ved to sa poriadne clovek nevyspi:( och, aj ja by som chcela vlnite vlasky:))

vikuska

ja by som trvalu az tak neodporucala. mne totalne znicila vlasy a vobec som nemala velke vlny ako som chcela. okrem toho casom sa mi vlasy skrepovali.
jednoznacne natacky, je to asi najmenej skodlive na vlasy.