mam dlhsie rovne vlasy a chcely by som si dat spravit vlasy aby som mala vlnite - kucerave, take vacsie vlny nechce sa mi pouzivat kazdy den natacky preto by som sa chcela podelit o radu dik
Chcem vlnite vlasy!
este som si na nieco spomenula ked mas rovne vlasky tak ked su este mierne vlhke tak ich stoc jak keby do drdola ale ne tak do drdola ale len si ich postupne pozberkaj do takej gulicky ich tak vseliak skrc a daj do gumicky nechas tak kym ti vlasky uplne vyschnu a rozpustis....budes ich mattake kucerave
Jesis cicicinka ty mas 10 ? :D:D:D:D:D:D
couz kazdy chce to co nema heh :) ale mne sa moje kucierky uz zacinaju pacit :D
ahojte baby ja som mala rovne vlasy vždy,vyzerala som jak opršana sliepka...3 roky nosim trvalu,vobec mi neniči vlasy,mam ich stale rovnake,neviem na mna to nijak extra nevpliva.a pri tom je to obyčajna trvala čo kupiš v každej drogerke a natačky mi dava švagrinka.každy kto ma spoznal za posledne roky si mysli že som taka od prirody a manžel si ma inak už ani predstavit nevie :D proste trvala ma u mna vela plusiek :D
cicicinka
no sa nezblázni, bo ty jediná sa o ovlasy staráš.
A ja chcem rovne vlasy! :)
vies co moja skus toto... ked si umyjes vlasy a budes ich mat tak polosuche tak nanes si do dlane vela tuzidla, preklon si vlasy a rukami stlacaj vlasy hore-dole, a az ku korienkom...ja mam tiez rovne len na koncoch sa obcas zbrckavia ale toto je fakt najlepsie...lebo ja mam take vlnky aj 4dni, dokym si vlasy neumyjem
ja si robievam taketo vlnky raz za cas - kulmou s najvacsim priemerom a mam to hotove tza 20 min., vlasy mam dlhe a rovne.
haha ja mam wlnite od prirody ako am fergie wo wideoklipe BIG GIRLS DONT CRY a wete preco? pouziwam ten ony fruktis s 3olejmi proste celkowo sa o ne staram 20minut ked sa psrchujem tak 20minut mam vyhardene LEN pre wlasky :-) waa :P...
domi.. kazdy tuzi po tom co nema :-)