BLBE DNI

Príspevok v téme: BLBE DNI
sisa44

chcem sa vas spytat kocky, ci aj vy mavate take dni,ked mate vsetkeho a kazdeho dost a chcete byt proste samy?! Lebo mne ano, mam nenormalne vela ucenia, preto sa vidime s priatelom malo, ale mala som dni, ked som nemala chut sa s nim ani s nikym inym stretnut, chcela som len zaliezt do izby, zapnut si hudbu a byt CHVILU SAMA! Aj napriek tomu som sa vsak casto prekonala a boli sme spolu ale minule som uz stretko zrusila. On to vedel len tazko pochopit, ale akceptoval to... nie je to preto, ze ho nemam rada, len mam obcas take zvlastne nalady... Ako je to s vami??????Dakujem!

lena22

Poznáš pesničku od Michala Davida I takové dny jsou? Ja si ju v takých chvíľach pospevujem. Má ich každý. Nerob si z takých dní starosti, je to bežné. A ja tiež milujem samotu. Teda sem-tam a je mi fuk, čo si myslia vtedy moji najbližší. No a po takej chvíľke, keď som sama so sebou, som rada, že sú ľudia okolo mňa. Je to tak: i takové dny jsou. No nie?

Aťa

Sisa asi si trosku v strese...a to co opisujes, preziva sem tam asi kazdy. Niekedy potrebujem klud, tiež zaleziem do svojej izby ..a "nechajte ma"! Inokedy si pustim hlasno hudbu...a relaxujem tak..proste potrebujes chvilami vypnut...a Tvoje telo Ti to takto dava najavo. Si normalna, neboj!

jolanka

nie,nie si chora len je to cudna otazka,kazdy clovek potrbuje byt niekedy sam,dokonca i moj dvoj rocny syn mi da pa,pa rucickou ked chce byt sam a hrat sa sam s autickami,