Potrebujem poradit...LEN SERIOZNE!

Príspevok v téme: Potrebujem poradit...LEN SERIOZNE!
marci

S priatelom sme akurat dnes uz spolu rok a 7 mesiacov...ale ja mam pocit ze po tejto dobre vo mne to zacalo vyvolavat stereotyp a obvzlast ak mi napisal jeden typek ci by sme niekam vysli nieje to moj typ ani nic podobne len je to proste zmena ak vas zavola von niekto iny.Lenze moj priatel ma ocividne nepusti s inym von tak neviem co robit.Sem tam som mala take stavy ze sa mu tak ako okukal ale vzdy to preslo.Neviem co ak ho necham a potom to budem lutovat PORADTE MI PROSIM....vopred krasne dakujem

palacinka

ja som zazila cosi podobne a podla mna ak vobec premyslas nad rande s druhym chlapom tak je to znamenie ze vo vasom vzathu nieco nefunguje..mne napriklad pomohla pauza vo vztahu kedy som zistila ze toho doytcneho ani nelubim

29

stačí že si to začínaš uvedomovať ako problém, daj tomu čas, sama prídeš na to či naozaj chceš skúsiť niečo iné,niekedy treba riskovať, záleži na to ako to cítiš, hlavne si nemysli že že už iný chalan nebude, bude možno lepší možno nie..... ja to mám tiež za sebou.striedanie partnerov mi moc šťatia neprinieslo.už uprednostňujem stálosť...drž sa

lilly

ahoj, ja si myslim ze si toho malo vyskusala..resp. ochutnala...vies co myslim..viac chalanov alebo nieco podobne...a zda sa ti to stereotypne prave preto, lebo asi chces zazit aj nieco ine..si zvedava ake to moze byt s inym vsak?ale to je normalne...a pokial ma ten tvoj taku minulost ako si vravela, tak ten sa uz asi vyburil a chce trvalejsi vztah..ale ak je to tvoj prvy, tak samozrejme ze ta napadne otazka, aké by to mohlo byt s niekym inym a pod.. Uvedom si, nakolko lubis svojho priatela a ci by ti stalo za to ublizit mu prave pre toho druheho..ci o neho vobec stojis...ak nie tak vyckaj, pockaj si na vhodnejsiu chvilu, mozno ta zacne pritahovat niekto iny alebo budes spokona aj so svojim terajsim priatelom..zatial tolko..

marci

to 29:dakujem za radu ale vies ono je to tak on bol predtym ako sme sa dali dokopy hrozny ako by som tu ku*vos az ked stretol mna tak sa zmenil o 180 stupnov.Narozdiel ja od neho som pred nim nemala ziadny vztah ani chvilkove dobrodruzstva....a on samozrejme nechape preco je to tak on je hrozne zalubeny vies uz som z toho zufala:(...

29

v prvom rade si uvedom čo je pre Teba dôležitejšie, pestovať trvalý vzťah alebo chvíľkove dobrodružstvo? skús sa priateľa spýtať či sa mu nezdá že to začína byť nuda ale citlivo a nejako to riešiť spoločne.možno nie si pripravená alebo zvyknutá byť s jedným mužom dlhšie.jasne že bude žiarliť ale ak ťa to tak trašne láka urob to, možno sa sklameš alebo prídeš na to že chceš byť ešte slobodná.hlavne chlapca neťahaj za nos dlho...