strach

Príspevok v téme: strach
laura222

Prosím o ukľudnenie ...mala som nechránený pohlavný styk, žiadna nehoda sa nestala ... aj menzes mi došiel, síce skôr, a bol bledší .. neviem či zo stresu, proste rátala som deň po dni, kedy príde .. ale proste som stále vystrašená ... robila som si aj test, týždeň po ňom a vyšiel negatívne, ale neviem sa podvedome ukľudniť ... stále vidím len to, že sa mohlo niečo prihodiť ...

laura222

tam som bola dnes, pretože so začala myslieť na ochranu, som mu povedala, že som mala krámy .. síce slabšie a že som si robila test, a že bol negatívny a dal mi recept na antiku a mám prísť niekedy neurčito kedy v dohľadnej a nedohľadnej dobe na odbery .. no a bola som vybavená .. už neviem čo so sebou .. asi nebudem trtkať do konca života =)

Hapacabanna

Pocuvaj...tak chod ku gynekologovi...ten ti to urcite vyvrati.Alebo si pre istotu sprav este jeden test.Ale lepsie je ist ku gynekologovi.Neodkladaj to a chod hned zajtra,lepsie,akoby si mala mat stresy.Drzim palce,ale podla mna urcite nebudes tehotna ;)

laura222

hej, len ja strašne veľa čítam na nete .. že všetko je možné a už mi z toho doslova hrabe, príde na mňa brušná nervóza a dokážem ísť z toho 3krát na wc .. proste všetko prežívam .. doslova a do písmena ..

Hapacabanna

Zlatko,neboj sa...ak si dostala menstruaciu a robila si si test,musi ti vyjst na 100% spravne.Ak ti vysiel negativne,tehotna urcite nie si.Neboj sa a nabuduce mysli aj na ochranu :)