Už druhý rok sa liečim na epilepsiu, chcela by som sa z toho dostať, len neviem ako. Diagnóza epi. so sekundárnou generalizáciou. Ak by mi mohol niekto zodpovedať na otázky, bola by som rada. Podrobnosti potom.
epilepsia
Uz velmi dlho sa liecim na epilepsiu a mavam aj zachvaty.Prosim vas ak niekto viete o katogennej diete poslite mi ju na mailovu adresu pavelovaj@pobox.sk.Dakujem vam velmi pekne.
mozte mi niekto poslat recept na katogennu dietu.Mam epilepsiu aj zachvaty a viem , co je to za vaznu chorobu..prosim vas
Ahoj Táňa, ak ti môžem poradiť, tak diéta o ktorej ste hovorili sa volá ketogénna diéta a bližšie informácie nájdeš aj hľadáčikom na www.zoznam.sk a konkrétne o tejto diéte na new.biomag.sk skratka názvu tejto diéty je CKD. Veľa zdravia.
na epilepsiu treba uzivat lieky.
a je to.
Ahoj Tani. Epilepsia sa da odstraniť operáciou. Robia to aj v Bratislave. Je to však dosť riskantné, a nie je to možné u každého. Nie je to možné vtedy, ke´d máš v mozgu viac ohnísk epilepsie.
tana pocula som o urcitej diete ktora je dost ucinna mozno uplne nevylieci ale zachvaty by sa nemali uz opakovat len si neviem spomenut na jej nazov
asi KY zacina skus sa opytat lekarov