má niekto taký problém ako ja? :( Neviem, ako dlho to mám, všimla som si to až dnes, že malý pysk mám jeden väčší ako druhý. A ten väčší vyzerá ako opuchnutý :( neviem, či to je normálne alebo čo. A zbadala som to až dnes po pohlavnom styku s mojim partnerom.
pysky ohanbia
odporucam ti zajst na gynekologiu,ak sa ti to stalo este len teraz, pretoze zvacsanie mozu sposobit dve veci:
bud to infekcia alebo hormonalne zmeny.
v pripade infekcii ti neviem povedat,ci sa s tym da nieco urobit,ale ked sa ti to zvacsilo dosledkom hormonov,tak s tym uz bohuzial nic neurobis...
ja mam zvacsene obe,tiez sa to zacalo iba jednym,asi ked som mala 13,potom sa zvacsil aj druhy...bohuzial...
HEJ HEJ... SKORO ZIADNE TELO NIE JE DOKONALE SYMETRICKE :) TAKZE...DON´T WORRY :)
ale mne sa to zda take... ako keby opuchnute... neviem.. a neviem ci je to v tom, ale po styku, ked idem na malu, tak vzdy ma to tam stipe a pak to mam take citlive ze ledva znesiem spodne pradlo :((
JOOOJ NO JA SI MYSLIM ZE TO MA VELA DIEVCAT TAK...AKO VSETKO VLASTNE ...KED SI VSIMNETE A POROVNATE VECI NA TELE KTORE MATE DVE AKO OCI USI...PRSIA A TAK.. TAAAAK ZISTITE ZE JEDNO JE SKORO VZDY MENSIE.JA SI Z TOHO NIC NEROBIM =D
no ja som si tiez vsimla ze jeden sa mi zvacsil.predtym boli rovnake.je to asi dva mesiace.a tiez by som rada vedela preco.tak piste